Haber Detayı
15 Mart 2019 - Cuma 15:06 Bu haber 5484 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar: Beyşehir’i Turizme Kazandıracağız
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, yeni dönemde Beyşehir’i yıllardır hayal ettikleri turizme kazandıracaklarını söyledi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar: Beyşehir’i Turizme Kazandıracağız

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, yeni dönemde Beyşehir’i yıllardır hayal ettikleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Yaşar, yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıda Dumanlı Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve partililerin de katıldığı toplantıda konuşan Yaşar “Seçilmemiz halinde yeni dönemde biz halkımız ne derse onu yapacağız inşallah. İmar planında ve vatandaşlarımızı ilgilendiren diğer önemli konularda vatandaşlarımızla istişare etmeden hiçbir adım atmayacağız” dedi.

Yeni dönemde sorunlara çözüm üreten bir belediyecilik anlayışını Beyşehir’de sergileyeceklerini anlatan Yaşar, Beyşehir’in 67 mahallesine de adil ve eşit olarak hizmet götüreceklerini söyledi. Yeni dönemde sürekli vurgusunu yaptıkları gönül belediyeciliğiyle birlikte daha farklı bir hizmet belediyeciliğini de ilçe genelinde inşa etmiş olacaklarını vurgulayan Yaşar “Gece gündüz demeden koşturarak ilçemize en iyi, en güzel hizmetleri yeni dönemde kazandıracağız. Biz Beyşehir’i bir turizm kenti yapma hayaliyle yola çıktık. İnşallah, yeni dönemde yürütülecek çalışmaların ardından Beyşehir Gölü’nü de kirlilikten kurtardıktan sonra gölümüz etrafında turizm yatırımlarını tek tek gerçekleştirmeye başlayacağız. Beyşehir’in hayal ettiği turizm şehrini inşallah bu genç kardeşiniz Cumhur İttifakı’nın meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Büyükşehir Belediyemiz ve iktidarımızın destekleriyle birlikte gerçekleştirmiş olacak” dedi.


Yaşar, konuşmasında, yerel seçim beyannamesinde yer alan yeni dönemde ilçeye kazandıracağı proje ve yatırımlara da değinirken, bunların ayrıntıları hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar’a destek istedi. Yaşar’ın Beyşehir’e sevdalı bir aday olduğunu vurgulayan ve 1 Nisan’da seçildikten sonra ilçeye gençliği, enerjisi ve dinamizmiyle çok güzel hizmetler kazandıracağını vurgulayan Samancı “Bu iş bir ekip işi, takım işi. Aynı zamanda bir uyum işi. Bu uyumu sağlayamadıktan sonra yapılan hizmetler ağır aksak kalıyor, eksik kalıyor. Burada önemli olan nokta, takımı bozmadan, yerelde Beyşehir Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve iktidarımızla bu üçlü saç ayağını muhafaza etmemizin ilçemize daha çok hizmet anlamına geleceğini unutmamamız, gözardı etmememiz gerekiyor. Özellikle, Büyükşehir Belediyemizden Beyşehir’imize yeni dönemde alacağımız çok büyük hizmetler var. Aynı şekilde, bir ekip halinde, bir takım halinde hizmet için iktidar olarak da Ankara’da yapılacak ve takip edilecek ilçemize gelecek yatırım ve hizmetler bulunuyor. Bunları da inşallah yeni dönemde Üzeyir kardeşimin seçilmesi ile birlikte hep beraber takip edeceğiz, ilçemize kazandıracağız. Geçmişte bunu yaptık, yeni dönemde de inşallah Üzeyir Başkanımızla birlikte bu çalışmaları daha fazlasıyla yapacağız” dedi.

Gülay Samancı konuşmasında, 31 Mart seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yaparken, bu seçimlerin sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçileceği bir seçim olmayacağının altını çizdi. Samancı, devletin ve milletin bekası için bu seçimde Cumhur İttifakı’na destek verilmesinin Türkiye’nin aydınlık yarınları için de çok önemli olduğunu belirterek, “Özellikle terörle bizi terbiye etmeye çalışan, Türkiye’nin bayrağını indirmeye çalışanlara karşı 15 Temmuz’da oluşan bu ruhla birlikte Cumhur İttifakı olarak dimdik karşılarında olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Beyşehir Devlet Hastanesi ile ilçe merkezinde faaliyet gösteren sağlık ocakları ve eczaneleri de ziyaret ederek sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak karanfil verdi.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar:, Beyşehir’i, Turizme, Kazandıracağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı