Haber Detayı
09 Kasım 2018 - Cuma 17:35 Bu haber 22414 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar, Beyşehir İçin Aday Adayı Oldu
BEYŞEHİR - İş adamı Üzeyir Yaşar, AK Parti Beyşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar, Beyşehir İçin Aday Adayı Oldu

BEYŞEHİR - Yerel seçim öncesi aday adaylığı için başvurular sürüyor. İş adamı Üzeyir Yaşar da Beyşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu. 1985 yılında Beyşehir'de dünyaya geldiğini belirten Yaşar, aile şirketinde yöneticilik yaptığını, daha önce de AK Parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğunu belirtti. Yaşar, ayrıca bugüne kadar çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldığını belirtti. Başvuru sonrasında açıklamalarda bulunan Yaşar; "aday adaylığı sürecinin ve seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu."

EFENDİ DEĞİL HİZMETKAR OLACAĞIZ

Beyşehir’e efendi değil, hizmetkâr olacağım. Bu anlayış ve kararlıkla hizmeti bir lütuf olarak değil bir hak olarak göreceğim. Hem hizmet etmeye gayret gösterecek hem de ekonomisi, vizyonu ve misyonuyla daha güçlü bir Beyşehir Belediyesi oluşturmaya özen göstereceğim.

2023 İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yaşar açıklamasında: “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılı olan 2023 Türkiye’si hedefleri doğrultusunda; tarihi ve kültürel geçmişi ile kendine özgü dokusuyla Anadolu’nun önemli şehirlerinden biri olan ilçemizin, yöneticisinin belirleneceği Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmuş bulunmaktayım. Genç bir kardeşiniz ve evladınız olarak; sizlerin çok daha mutlu yaşamasını sağlayacak, yaşanabilir, estetik, kültür ve turizm odaklı ruhu olan bir “Marka Şehir Beyşehir” kentini kurmak için gayret göstereceğim. Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla ve en önemlisi siz kıymetli Beyşehirli hemşerilerimizle birlikte şeffaf, katılımcı ve gönül belediyeciliğinin ön planda olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyarak, ilçemizin geleceğine ışık tutacak projeleri hayata geçirmek için çalışacağım” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar,, Beyşehir, İçin, Aday, Adayı, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı