Haber Detayı
05 Şubat 2019 - Salı 11:42 Bu haber 7755 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar'ın Seçim Çalışmaları Sürdürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayı olan Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını taşra mahallelerde sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar'ın Seçim Çalışmaları Sürdürüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayı olan Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını taşra mahallelerde sürdürüyor.

Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte ilçeye bağlı bazı dış mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle biraraya geldi. Gölyaka ve Kurucuova mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Yaşar, yapılacak seçimlerde mahalle sakinlerinden destek istedi.

Her iki yerleşim merkezinde de vatandaşlara hitap eden Yaşar, “gönül belediyeciliği” vurgusu yaptı, “İnşallah dönemimizde gönülden gönüle dokunmayı, gönülden gönüle muhabbeti hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. Ziyaret ettikleri mahallelerde Belediyecilik anlamında bugüne kadar değişik alanda birçok hizmetin hayata geçirildiğini, eksik ve yarım kalanların da devam ettirileceğini, yeni beklentilere yönelik çalışmalara da bu dönemde yapacakları istişareler doğrultusunda hız verileceğini anlatan Yaşar,  “Her bir dış mahallemiz de bizim göz bebeğimiz, yapacağımız hizmetlerle inşallah layık olduğu yerlere gelecek.  Yeni dönem için inşallah Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte uyum içerisinde bir seçim beyannamesi hazırlayacağız, birlikte söz vereceğiz ve 5 yıl içerisinde de yerine getireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey’in de desteğiyle inşallah tüm mahallelerimize birden bu gönül belediyeciliği döneminde de en iyi  hizmeti yapabilmenin gayretini göstereceğiz” dedi.


AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar’ın aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın da bir adayı olduğu hatırlatmasını yaparken, “İnşallah ‘vatan, millet, bayrak’ diyen insanlar biraraya geldiler. Cumhur ittifakını kurdular. MHP ile bir takım çalışması sergileyerek ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizden Cumhur İttifakı’nın adayı olan Üzeyir Yaşar  Bey’e tam destek istiyoruz. Hizmetlerimize devam edebilmek için sizlerin bugüne kadar bizlere olan desteğinizin bu dönemde de yine sürmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar'ın, Seçim, Çalışmaları, Sürdürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı