Haber Detayı
06 Mart 2019 - Çarşamba 11:02 Bu haber 6706 kez okundu
 
Yaşar; 'Beyşehirli gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için bu yola çıktım'
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, Konya’nın en genç belediye başkan adayı olarak Beyşehirli gençlerin beklentileri olan hayallerini gerçekleştirmek için bu yola çıktığını söyledi.
Siyaset Haberi
Yaşar; 'Beyşehirli gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için bu yola çıktım'

BEYŞEHİR - Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Yaşar,  düzenlediği toplantıda Beyşehir’de yaşayan drift ve otomobil sporları tutkunu gençlerle buluştu.

Gençlere hitap eden Yaşar, aday adaylığı sürecinde ‘Beyşehir’e yakışır hayallerimiz var’ diyerek bu yola çıktığını hatırlatarak, Beyşehir’de yaşayan gençlere  dair de kendisine destek verilmesi ve belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştirmek üzere hayalleri olduğunu söyledi.



Göreve gelmesi halinde özellikle gençlere hizmet noktasında pozitif ayrımcılık yapacağını bir kez daha tekrarlayan Yaşar, Beyşehir’deki dirift tutkunu gençler için bir pist ve saha yapımının sözünü verdi. 

Bunu, uygun pist ve alanlar olmadığı için şehrin göbeğinde bu hobisini gerçekleştirmek durumunda kalan hem bu gençleri trafik cezalarından kurtarmak, hem cadde ve sokakların daha güvenli bir hale gelmesi için yapacağını vurgulayan Yaşar, hem de bu tür otomobil sporlarının Beyşehir’de daha da gelişmesi için bu sözünü verdiği projeyi yeni dönemde hayata geçirmek istediğini söyledi.



Günümüzde gençlerin enerji dolu olduğunu, genç bir belediye başkanı adayı olarak, onların bu enerjik durumlarını çok iyi anlayabildiğini vurgulayan Yaşar, “Beyşehir’de hobi, sportif tutku ve yarış adına ne varsa gençlerimiz bunlara ilgi duyuyorsa, onları bu tutkularından, bu enerjilerinden alıkoymamız mümkün değil. Onların varsa bu yönde talepleri bu tutku ve hobilerini gerçekleştirebilecek alanlar inşa ederek gençliğimize de her anlamda destek vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Off-road, kross, drag, drift, sportif etkinlik olarak akla gelen ne varsa, Beyşehir’de bu sporlara gönül veren gençlerimiz varsa, elbette onların istek ve arzularını da dikkate alacağız. Ben biliyorsunuz, okçuluk ve binicilikle uğraşıyorum. Okçuluk derneğinin başkanı, atçılık derneğinin de yönetim kurulu üyesiyim. Ben Beyşehir’de bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin yapılması, daha da geliştirilmesi konusunda sizlerin her zaman önünde olacağım, destekçisi olacağım. Sizlerle sürekli olarak bu konularda istişare ederek, hep birlikte koşturacağız. Ben Beyşehirli’yim, inşallah dönemimizde Beyşehir’i her alanda marka bir kent haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Bunu nasıl yapacağız, işte sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek yapacağız. Bizim düzenleyeceğimiz göl festivali, sadece sanatçıların boy gösterdiği, Pazar alanı olan bir festival olmayacak. Festivalde, sanat ve kültür sokakları olacak, öz değerlerimizi, geleneklerimizi yansıtan etkinlikler haline dönüştüreceğiz. Öyle Pazar yeri filan da kurmayacağız o alana. Sizin gibi sosyal ve sportif etkinliklere ilgisi olan gençlerimize de festivalimizin kapılarını açacağız. Off-roattur, atçılık, biniciliktir, drifttir, sportif faaliyet adına ne varsa bunları da festival kapsamına ekleyerek burada dolu dolu bir etkinlik yapmanın gayretini göstereceğiz.

Özellikle drift tutkunu gençlerimize bir alan kazandırarak, onların zaman içerisinde Beyşehir’de yarıştır, turnuvadır vb. faaliyetleri yapmalarının önünü açacağız. Ama, bunu yaparken bir resmi dernek de kuracağız. Bu derneğin yönetim kurulu üyeleri de siz gençlerden oluşacak, sizin belirlediğiniz yönetimle birlikte drift tutkunu gençler için Belediye olarak belirlediğimiz bir alanı sizlere bu otomobil sporunu daha güvenli, başkalarının hayatını tehlikeye atmadan, herhangi bir trafik cezası yeme riskiyle karşı karşıya kalmamanız için tahsis edeceğiz, hep birlikte bu alanı, pisti oluşturacağız. İnşallah, maddi imkanlarımız elverirse bu alana seyyar küçük bir tribün de inşa edebiliriz. Genç abinize destek verin, hep birlikte sizler için hizmet etme imkanı bulayım. Ben sizler için de gece gündüz demeden çalışayım. Beraber bu yolu yürüyelim. Sizlerden hem şahsıma, hem Cumhur ittifakına mensup meclis üyelerimize, hem de aynı zamanda aday olan mevcut Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza  güçlü bir destek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar;, 'Beyşehirli, gençlerin, hayallerini, gerçekleştirmek, için, bu, yola, çıktım',
Yorumlar
Haber Yazılımı