Haber Detayı
24 Şubat 2019 - Pazar 16:48 Bu haber 6606 kez okundu
 
Yaşar: Tüm mahallelerimize adaletli hizmet götüreceğiz
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, 31 Mart’ta kendilerine yetki verilirse Beyşehir’in tüm mahallelerine eşit ve adaletli bir şekilde hizmet götüreceklerini söyledi.
Siyaset Haberi
Yaşar: Tüm mahallelerimize adaletli hizmet götüreceğiz

BEYŞEHİR - Yerel seçim çalışmalarını Beyşehir’in dış mahallelerinde sürdüren Yaşar, Bekdemir, Bayat, Çivril, Fasıllar, Hüseyinler, Yazyurdu ve Bayavşar Mahalleleri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Yaşar, ziyaretlerinde hemşerilerine yeni dönemin sloganı haline gelen gönül belediyeciliğinin ne anlama geldiğini anlatırken, kendilerinin de gönül belediyeciliğini Beyşehir’de en iyi uygulayan yerel yönetimlerden birisi olmak için çaba ve gayret göstereceklerini söyledi.

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı Antalya ve Isparta illerindeki mitinglerde Beyşehir’i de yakından ilgilendiren ulaştırma yatırımlarıyla ilgili verdiği sözleri hatırlatan Yaşar, “Cumhurbaşkanımız bir ay içinde iki müjde birden verdi. Birincisi Gembos Yolu projesinin müjdesi idi, 2020 yılında tamamlanacağını söyledi. Televizyonlardan izleyen herkes bu müjdeyi Cumhurbaşkanımızın kendi ağzından duydu. Diğer müjdesi ise Beyşehir-Şarkikaraağaç arasındaki duble yol çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağının sözü oldu” diye konuştu. Yaşar, Erdoğan’ın verdiği bu sözlerin Beyşehir’i heyecanlandırdığını, hemşerilerini ise mutlu ettiğini söyledi. 


Konuşmasında, MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli ve mensup olduğu partisinin  güçlü desteğiyle kurulan Cumhur İttifakı’nın devleti dimdik ayakta tutmaya devam ettiğini de vurgulayan Yaşar, bu ittifakın daha uzun yıllar devam edeceğini ve millet olarak bu ittifaka desteğin sürmesi gerektiğinin altını çizdi.

31 Mart’ta yapılacak olanın aslında bir yerel seçim olduğunu ancak muhalefetin bu seçimi bir genel seçim havasına sokmak istediğine de dikkati çeken Yaşar, “Muhalefet, 31 Mart akşamı cumhur ittifakının güven oyunu sözde sorgulama gününü bekliyor. O gün akşam amaçlarına ulaşırlarsa en büyük söylemlerini bugünlerden tahmin etmek çok güç değil. İlk işleri, ‘cumhur ittifakı güven oyunu yitirdi, erken seçime gidelim’ diyerek erken seçim çağrısı yapmak olacak. Bizim onlara böyle bir imkanı, fırsatı vermememiz gerekiyor. Ülkemizin ilerleyişini, istikrarını ekonomik yollarla bozmak istiyorlar.  İnşallah tüm ülke genelinde olduğu gibi Beyşehir’imizde de, tüm mahallelerimizde de hemşerilerimiz sandıkta Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vererek muhalefetin bu beklentilerini boşa çıkaracaktır” ifadelerine yer verdi.


Cumhur İttifakı’nın Beyşehir’de sadece aday bazında değil, meclis üyeliğinde de bir ittifak oluşturduğunu vurgulayan Yaşar, şöyle devam etti: “Hem MHP’den, hem AK Parti’den değerli ağabeylerimizle birlikte inşallah Beyşehir’in yönetimine talibiz. Bizler yeni dönemde her mahallemize adaletli ve eşit bir şekilde hizmet yapacak belediyecilik anlayışını inşallah Beyşehir’de oluşturmuş olacağız.  Belediye meclisi toplantılarımızı özellikle beldeden mahalleye dönüşen büyük yerleşim merkezlerimizde ayda bir kez yapacağız. Böylelikle yerinde yönetim anlayışını dış mahallelerimizle de tanıştırmış olacağız. Genç bir aday olarak, her gittiğim yerde vurgulamaya çalışıyorum; gençlerimize yeni dönemde pozitif ayrımcılık yaparak onların istikbaline yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Onların yaşadıkları mahallelerden göç etmemesi, bulundukları yerde istihdam imkanına kavuşması için çaba göstereceğiz. Genç nüfusa sahip  mahallelerimizde başta tarım olmak üzere istihdamın artırılması, çeşitli alanlarda gerekli teşviklerden faydalanılması konusunda projeler üreteceğiz. Ve onların daha güvenli  bir geleceğe sahip olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya koyabilmesi için, spor yaparak daha dinamik, sağlıklı bireyler olması için diyeceğiz ki, ‘her evden bir yetenek, her evden bir sporcu’ sloganıyla onlara her türlü desteği vereceğiz. Beyşehir’de her kesime hizmet anlamında bir dokunuş yapacağız, yatırımcılarımızın yanında olacağız, bölgemizde istihdamın daha da artırılması için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.”

Konuşmasında, yeni dönemin Beyşehir için turizmde bir fırsat dönemi olacağını da vurgulayan Üzeyir Yaşar, Gembos yolunun tamamlanmasıyla birlikte bölgenin turizm anlamında daha ön plana çıkan ilçelerin başında yer alacağını söyledi. Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’nü de turizme kazandırabilmek için çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Yaşar, göl çevresinde, bazı adalarda ve İçerişehir Mahallesi’nde bu anlamda yeni projeler üretmek için kolları sıvayacaklarını belirtti.


Yaşar, önümüzdeki hafta seçim beyannamesinin açıklanacağını, Beyşehirli hemşerileriyle de bu beyannamede yer alan projeleri paylaşacaklarını vurgulayarak, “Genç bir adayım. Gençlerin ufukları, vizyonları daha farklıdır. Bakış açıları daha farklıdır. Gençler başarıya açtır. Enerji doludur. Biz çok uzun vadeli olarak Beyşehir’imize hizmet için koşturmak istiyoruz. Bu anlamda, halkımızın bize bu yetkiyi vermesi halinde bu uzun hizmet maratonunda hep birlikte olmak istiyoruz” diye sözlerini tamamladı. 


Yaşar’ın mahalle ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ve partililer de eşlik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar:, Tüm, mahallelerimize, adaletli, hizmet, götüreceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı