Haber Detayı
07 Nisan 2024 - Pazar 05:07 Bu haber 49312 kez okundu
 
Yeniden Refahlı Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen isimler mazbatalarını teslim aldı.
Siyaset Haberi
Yeniden Refahlı Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen isimler mazbatalarını teslim aldı.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde YRP’den Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen  9 isme  gittikleri Beyşehir Adliyesi’nde mazbataları İlçe Seçim Kurulu yetkilileri tarafından verildi.

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, “Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı olarak meclis üyeliğine seçilen arkadaşlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Rabbim memleketimiz için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını nasip etsin inşallah” ifadelerine yer verdi.

YRP’den Beyşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen isimler şöyle:

Bahtiyar Kaya, Murat Alaboğa, Ali Ece, Fatma Yetgin, Selim Haştar, Mustafa Baş, İsmail Boru, Mustafa Küçükuyanık, Mustafa Mumcu.

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, kendisine yönelik eleştirilere karşı cevap vererek açıklamada bulundu.

Ceylan açıklamasında: 

"Sevgili kardeşlerim, abilerim ve kıymetli hemşehrilerim. Hepimizin bildiği üzere bir yerel seçimleri daha geride bıraktık. Öncelikle bu seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Beyşehir Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve Teşkilatı olarak merhum Necmettin Erbakan hocamınızın davası olan milli görüş davasını devam ettiren oğlu Fatih Erbakan ile bu dava uğruna yola koyulduk. Seçimlerin sonucunda Beyşehir’imizde güzel bir başarı elde ettiğimizi, gönüllere girdiğimizi düşünüyor ve bunu bir galibiyet olarak görüyoruz. Fakat bizleri üzen bir kısımdan bahsetmek istiyorum. Elde etmiş olduğumuz bu başarımıza gölge düşürmek adına İlçe Başkanı olarak benim başka parti ile işbirliği içinde olduğumu, tabiri caizse “davamızı sattığımız” yönünde iddialar yayıldığını üzülerek duymaktayım.

Bu iddialar kesinlikle asılsızdır, gerçeği yansıtmamaktadır. İddia eden iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Bizler davamız uğruna, Beyşehir uğruna en iyisini canı gönülden diledik ve çabaladık. Dün olduğu gibi bugün de gelecekte de şehrimiz ve ülkemiz uğruna, bu dava çizgisinde üstlendiğimiz görevimizi layıkıyla yerine getireceğimizden evel Allah kimsenin şüphesi olmasın

Yeniden Refah Partimizin Beyşehir’de ve ülkemizde yükselişinin bir parçası olmaya Allah izin verdiği sürece devam edeceğim.

Hepinize hayırlı günler diler, şimdiden herkesin bayramını tebrik ederim" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yeniden, Refahlı, Beyşehir, Belediyesi, Meclis, Üyeleri, Mazbatalarını, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı