Haber Detayı
29 Aralık 2014 - Pazartesi 19:18 Bu haber 6182 kez okundu
 
Zabıtadan Yılbaşı Öncesi Denetim
BEYŞEHİR - Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yılbaşı nedeniyle market, pastane ve kuruyemişçilerde özellikle satışı artan ürünleri ve işyerlerini denetledi.
Sağlık Haberi
Zabıtadan Yılbaşı Öncesi Denetim

BEYŞEHİR - Beyşehir halkının hijyenik ve sağlık koşullarına uygun tüketim yapabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde gıdaların muhafazası, depolanması ve son kullanma tarihleri, genel temizlik, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları gibi konularda kurallara uyulup uyulmadığı incelendi. İşletmecilere bu kurallar hakkında bilgi verilirken, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu.
        Vatandaşların sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, güvenli ve hijyenik satış konusunda oldukça hassas olan işyeri sahiplerine teşekkür etti.
         Denetimlerin devam edeceğine dikkat çeken zabıta yetkilileri, alışveriş yapan vatandaşlarının da bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Vatandaşların, daha, güvenli, alışveriş, yapabilmeleri, için, deneti
Yorumlar
Haber Yazılımı