Haber Detayı
19 Mayıs 2017 - Cuma 11:27 Bu haber 5347 kez okundu
 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı
BEYŞEHİR - 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı ile gençlik haftası kutlamaları anıt alanında düzenlenen programla sona erdi.
Güncel Haberi
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

BEYŞEHİR - 19 mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı ile gençlik haftası kutlamaları Anıt Alanı’nda düzenlenen programla sona erdi.


          Tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ın Atatürk anıtına çelenk sunması,  saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.


          Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır yaptı.
          Bayındır: Atatürk’ün 19 Mayıs’ta milli duygular içerisinde Samsun’da attığı ilk adımın Türk milletinin bağımsızlığını kazanma ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yoluna atılmış en önemli adım olduğunu belirten Bayındır, “İşte bu yüzden Türk milletinin vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yürekten hmekteyiz” dedi.
          Bayındır’ın konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.


          Anıt alanında ki törenler, Beyşehir’de düzenlenen bahar turnuvası ve gençlik haftası etkinliklerinde dereceye giren okullara protokol tarafından kupa ve madalyaları verilmesiyle son buldu.


Törene Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Alper Arıkan, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kamu kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 19, Mayıs, Gençlik, ve, Spor, Bayramı, Kutlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı