Haber Detayı
30 Nisan 2017 - Pazar 15:25 Bu haber 5186 kez okundu
 
Ak Parti'den Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR - Babaoğlu, kendisine eşlik eden AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Babayiğit ve Mehmet Ali Doğru ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Ak Parti'den Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR - Babaoğlu, burada teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, 4 ilçede ziyaret gerçekleştirerek teşkilatlara referandumda alınan sonuçlardan dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

      Beyşehir’in referandumda merkez ilçeler dışında en büyük taşra ilçeler arasında en fazla “evet” oyunun çıktığı ilçe olduğunu vurgulayan Babaoğlu,  “Beyşehir yüzümüzü ağarttı. Beyşehir teşkilatımıza, belediye başkanımıza, tüm mahalle temsilcilerimize, gönüllülerimize, gençlerimize, kadınlarımıza, Beyşehir STK’larına, basınımıza bize verdikleri bu süreçteki destekten dolayı ilçe  halkımızla birlikte teşekkür ediyorum” dedi.

       “Beyşehir olarak mutluyuz, bu mutluluğumuz inşallah bu sene  doğalgazın gelmesiyle  daha artacak” diyen Babaoğlu, sözü devam eden Gembos güzergahlı Yeni Konya Antalya Karayolu’nda yürütülen tünel ve yol çalışmalarına getirdi.

         Bu yolda yeni bir proje ile tünel sayısının ikiye çıkarılmasının gündemde olduğunu belirten Babaoğlu, Beyşehir’den Derebucak’a ve Derebucak’tan Demirkapı Tüneli’ne  kadar olan bölümün de duble yol haline getirilmesi konusunu masaya yatıracaklarını belirterek şöyle devam etti:  “Önümüzdeki Cuma günü inşallah  Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle bir toplantı yapacağız, Konya Antalya yolunun  müteahhitleri ile bir arada olacağız.İlçe başkanlarımız ve  Beyşehir ve Derebucak Belediye Başkanlarımız da aramızda olacak. Hep beraber orada bu Beyşehir yolundaki gelişmeleri bundan sonra haftalık takip eder hale  geleceğiz. Biliyorsunuz  yolun yapımıyla ilgili  son bir yıldır  müteahhitlerin mali sıkıntıya girmesi nedeniyle  ihaleleri yenilemek zorunda kalmıştık. Yaklaşık bir tanesini yenilemek 8 ayımızı aldı,  aslında geçen yıl  sonu itibariyle bitireceğimiz yolu  bu yıl bitirme şansımız olacak. Bunun nedeni  tamamen müteahhitlerden kaynaklı. İşte Gembos’ta tüneller,  Demirkapı Tüneli’nin bir tanesi yapıldı; ama inşallah yeni bir proje çalışmasıyla  tünelin ikiye çıkartılması, aynı şekilde  Derebucak Gembos Tünellerine kadar olan kısım ile  Beyşehir’den Derebucak’a olan duble yol kısmı kaldı, onları da masaya yatırıp  Antalya milletvekillerimiz ve Karayolları Genel Müdürlüğü ve Konya ve Antalya Bölge Müdürlükleri  ile iş yapan müteahhitlerle beraber  önümüzdeki  hafta  bir toplantıyla süreci yeniden bir gözden geçireceğiz. Ondan sonra haftalık bir gelişme ilerleme durumunu yapıp  bir an önce bu konuyu inşallah bitireceğiz. Daha önce ifade ettiğimiz gibi  bu sene bu aşkımız bitecek, ama bizim aşk bitmez,  bizim aşkımız Beyşehir,  hiç bitmez,  bitmeyecek.  

         Hüyük, Derebucak hep beraber  bu yanlarındaki  daha önce kendisi bünyesinde olan  iki ilçemizle beraber  Beyşehir abileri olarak ortada, hep beraber  Beyşehir Gölü’nün havzası, ilçeleri olarak yeni aşklar peşinden koşacağız,  yeni Devlet hastanemiz inşallah kısa süre içerisinde  açılır bu sene  sonuna doğru, adliye sarayımız inşaatı başlar,  bunun da ihalesi biliyorsunuz yapılmıştı. Biz Beyşehir’e yeni şeyler söylemek, yeni projeler kazandırmak yolunda ilçe  başkanlığımız , belediye başkanlığımız Beyşehir sivil toplum  kuruluşları hep beraber  inşallah  çalışıyoruz.”

        AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan ise, konuşmasında, referandum sürecinde parti teşkilatlarının çok koordineli bir şekilde çalışmalara katıldığını, disiplinli bir teşkilat anlayışı içerisinde yürütülen çalışmalar neticesinde çok güzel bir sonuç elde ettiklerini söyledi.

        Babacan, Beyşehir İlçe Teşkilatı’na  ve bölge halkına da referandumdaki güçlü “evet” desteğinden dolayı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

        Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililer katıldı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti'den, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı