Haber Detayı
14 Mart 2017 - Salı 09:13 Bu haber 5507 kez okundu
 
Ak Parti'den Vefa Yemeği
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “vefa yemeği” programında partiye hizmet etmiş, eski-yeni yönetici ve üyeler bir araya geldi.
Siyaset Haberi
Ak Parti'den Vefa Yemeği

BEYŞEHİR - Beyşehir  İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun, “16 Nisan günü, Beyşehir’den sesimizi öyle bir gür çıkaracağız ki sizlerin destekleriyle; artık bundan sonra ne ülkemizin, ne de Beyşehir’in önünü hiç kimse kesemeyecek”dedi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “vefa yemeği” programında konuşan Başkan Özaltun,  döneminde hayata geçirilen Beyşehir Belediyesi yatırımları ve hizmetlerine değindi. Beyşehir’de görev süresi içerisinde birçoğu ilk denilebilecek çalışmalara imza attıklarını dile getiren Özaltun, bunların durmadan devam edeceğini söyledi. Beyşehir’de bundan sonra da ‘çözülemez’ denilen, ‘çözülmesi gereken’ problemleri tek tek çözmeye devam edeceklerini vurgulayan Özaltun,  “Dedim ya yeni ve eski diye. Biz de bizim dönemimizde bu bayrağı ben nasıl ki bir başkasından devraldıysam ben de bir başkasına zamanı geldiği zaman teslim edeceğim. Önemli olan o süre zarfında bu memlekete ne iş yapabildiğimizdir. İnşallah dönemin sonunda baktığımızda bugün yüzlercesini  sayıyorsak yapmış olduğumuz hizmetler ve projeleri n. O gün Allah’ın izni ile binlercesini, onbinlercesini saymayı nasip etsin diyorum”şeklinde konuştu.

“BEYŞEHİR’İ BU KADAR DİRİ, BU KADAR GÜÇLÜ İLK DEFA GÖRÜYORUM”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu konuşmasında, salondaki  birlik beraberliğe dair manzarayı görünce duygulandığını belirtti. AK Parti’ye kuruluşundan bu yana hizmet veren tüm isimleri birarada görmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getiren Babaoğlu, “Bu  kardeşlik ve birliktelik ruhunu ben bugün Beyşehir’de hem kendi içimizde hem de Beyşehir’de kadar diri, bu kadar güçlü ilk defa görüyorum. O nedenle bugün benim için çok farklı bir gün oldu.”diye konuştu.

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Babaoğlu, ülke genelinde en az yüzde 60’ın üzerinde bir evet için çalışılması gerektiğini vurgularken,  şöyle konuştu:

“Bunun için çalışıyoruz. Beyşehir’de gördüğüm tablo ise, ilk üçe girebilecek bir Beyşehir görüyorum ben. Zor mu? Biz zaten antrenmanlıyız, çalışkanız. Beyşehir’de de böyle bir birliktelik ruhu var mı şu anda? Hem AK Parti’nin tüm teşkilatları, tüm emek verenleri tüm vefalı kardeşlerimizle beraber biz bütünüz. Hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak da Beyşehir’deki  kardeşlerimizin bu konuda ‘evet’ desteği var. Biz Beyşehir olarak neden birinci olmayalım Konya’da ilçeler arasında. Biz niye girmeyelim, niye adımız Beyşehir olarak birinci olmasın veya ilk üçe girmiş olmasın. Neyimiz eksik? İlk üçe girmeye var mıyız? Ben inanıyorum. Ben bugünkü  bu ruhu, bu birlikteliği, bu beraberliği bu kardeşliği gördüğüm anda Beyşehir’de buna daha fazla inanıyorum. Biz ilk üçe gireceğiz inşallah. Sürpriz yapıp birinci de olur muyuz? Oluruz Allah’ın izni ile. Bunun için herkes komşusuna birebir markaj, etrafında hiç kimseyi ayırt etmeden, hiç kimseyi kutuplaştırmadan konuyu bilmeyebilirler, haberleri olmayabilir, yanlış bilebilirler asla ve asla kızmadan, kırmadan bizim bu konuyu anlatmamız lazım”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da konuşmasında, “vefa yemeği” buluşmasında aralarında partiye hizmet vermiş  eski isimleri görmenin çok güzel olduğunu belirterek, “Aslında eskiler diyoruz da bugünkü  yapılan tüm yatırımların temeli, bütün buradaki arkadaşlarımızın başta eski ilçe başkanlarımızın olmak üzere onların  eseridir. İnşallah bize verdikleri bu görevi onların bıraktığı yerden devam ettireceğiz  inşallah. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti'den, Vefa, Yemeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı