Haber Detayı
24 Ekim 2017 - Salı 10:27 Bu haber 6367 kez okundu
 
Ak Parti Konya İl Başkanı Belli oldu
Ak Parti genel merkezi tarafından, boş olan Konya İl Başkanlığına Hasan Angı atandı.
Siyaset Haberi
Ak Parti Konya İl Başkanı Belli oldu

Geçtiğimiz salı günü Musa Arat'ın istifası ile boşalan AK Parti Konya İl Başkanlığı görevine atama yapıldı. Karar öncesinde bazı isimler genel merkeze davet edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde yeni il başkanı belirlenerek; İl Başkanlığı görevine Hasan Angı atandı. 

         Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanının belirlenme sürecinde hafta sonu teşkilat içi temayül yoklaması yapılmış, partililere il başkanı olarak görmek istedikleri isimler sorulmuştu. 

HASAN ANGI KİMDİR?

       Hasan Angı, 11 Haziran 1959'da Konya'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Uzay ve Havacılık dalında tamamladı.

       MÜSİAD Konya Şube Başkanı, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Genel Kurul Delegesi, TSE Genel Kurul Delegesi, Konya 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyet Başkanvekili ve Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Konya İl Başkanı olarak görev yaptı. 22. ve 23. Dönem Konya Milletvekilliği görevinde bulundu. Angı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Konya, İl, Başkanı, Belli, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı