Haber Detayı
18 Mart 2017 - Cumartesi 13:04 Bu haber 8499 kez okundu
 
Anaokulu Öğrencilerinden Duygulandıran Çanakkale Programı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Çanakkale programı, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
Güncel Haberi
Anaokulu Öğrencilerinden Duygulandıran Çanakkale Programı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin  Çanakkale programını izlerken, karşılarındaki yansıda birden kendilerine seslenen ailelerinin görüntülerini gören 4 asker, duygusal anlar yaşadı. 

Beyşehir  Alaaddin Keykubat Anaokulunda 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe  Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner,  Beyşehir Belediye Başkanı  Murat Özaltun,  Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı  Alper Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, okul müdürleri, gaziler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Etkinlikte, minik öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlendi. İstiklal Marşı'nı seslendiren ve  Çanakkale şiirleri okuyan minik öğrencilerin salonda seslendirilen kahramanlık türküleri eşliğinde Türk bayraklarıyla yaptıkları gösteriler, salonda katılımcılara zaman zaman duygusal anlar yaşattı.

Yaklaşık bir saat süren programda, salonda etkinliği izleyen 4 asker için bir sürpriz de yaşandı. Etkinliği izlemek için programa gelen askerlere, aileleri tarafından cep telefonu ile çekilerek gönderilen video görüntüleri de sinevizyon aracılığıyla izlettirildi. Programın sonunda kendilerine yapılan bu jest karşısında şaşıran ve duygusal anlar yaşayan askerlerden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Aileleri, cep telefonu ile çektikleri görüntülerde, vatani görevini yapan evlatlarına sırasıyla seslendi, hayırlı teskereler diledi. Bir asker babası, kendisini izleyen oğluna, "Seni çok özledik, kendine dikkat et" derken, bir asker ablası ise kardeşine, "Tüm askerlerimiz çok kıymetlisiniz, Allah'a emanet olun. Ablacım seni çok öpüyorum, seni çok seviyoruz. En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz" diyerek duygularını cep telefonu görüntüleri ile dile getirdi.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Anaokulu, Öğrencilerinden, Duygulandıran, Çanakkale, Programı,
Yorumlar
Haber Yazılımı