Haber Detayı
28 Aralık 2017 - Perşembe 09:03 Bu haber 5559 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Ak Parti'ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Başkan Özaltun’dan Ak Parti'ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti

BEYŞEHİR - Özaltun, bir süre önce yapılan genel kurulda ilçe başkanlığına yeniden seçilen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

       AK Parti İlçe yönetiminin bundan sonra da ilçeye ve ülkeye hayırlı hizmetlerde bulunacağını vurgulayan Özaltun, parti içerisindeki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, bunun Beyşehir için önemli bir kazanım olduğunu dile getirdi. Özaltun, ilçe teşkilatı mensuplarına yönelik olarak yaptığı konuşmada, “Bizim teşkilatlarımız seçimden seçime değil, her zaman milletin yanında yer alan teşkilatlardır. Bu yüzden her seçim döneminde oylarımızı kat be kat arttırarak yolumuza, hedeflerimize. 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. Bu anlamda delegelerimiz tarafından yeniden teveccüh gösterilerek ilçe başkanlığı görevine getirilen Mustafa Şenol Bey ve beraberindeki yeni yönetimi oluşturan ekibine başarılar diliyorum. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan ilçe teşkilatımızla birlikte, bundan sonra da partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. İnşallah, bugüne  kadar ilçe teşkilatı olarak elde ettiğiniz başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracağına inanıyorum. Sizlerle, güzel ilçemiz inşallah daha güzel hizmetlere ve yatırımlara kavuşacak.  Buna yürekten inanıyorum” dedi.

       AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Belediye Başkanı Murat Özaltun’a Belediye olarak yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Ak, Parti'ye, “Hayırlı, Olsun”, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı