Haber Detayı
03 Mart 2017 - Cuma 16:48 Bu haber 4935 kez okundu
 
Başkan Özaltun, KOMEK Kursiyerleri ile Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de faaliyet gösteren Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Merkezi’ni (KOMEK) ziyaret etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun, KOMEK Kursiyerleri ile Buluştu

BEYŞEHİR - Özaltun, Beyşehir Belediyesi İş Merkezi’nin 3’üncü katında hizmet veren Beyşehir KOMEK Kurs Merkezi’ndeki derslikleri ziyaret etti.

Kursiyerlerle sohbet eden, isteklerini dinleyen Özaltun, kurs eğitmenlerinden de yürütülen eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretinde, KOMEK’in değişik branşlarda verdiği mesleki eğitim çalışmalarının önemine dikkat çeken ve ilçede yaşayan  herkesi bu kurslarda eğitim almaya davet eden Özaltun, sınıfların yetersizliğiyle ilgili kursiyerlerden gelen şikayetler üzerine, Hanımlar Lokali ve Şehir Konağı’nın tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatarak,  hizmete girdiğinde mekanlarla ilgili yaşanılan tüm sorunların ortadan kalkacağını söyledi, “KOMEK olarak inşallah daha geniş bir alana taşınılması gündemde, bu bağımsız yeni bir bina da olabilir, farklı bir yer de olabilir. İnşallah bu sorun da zaman içerisinde çözüme kavuşacak. Çünkü, bu kurslara Beyşehir’de çok büyük bir ilginin olduğunu müşahede ediyoruz.” dedi.

Özaltun, Beyşehir’de yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler de verirken, kursiyerlerin mevcut eğitim gördüğü dersliklerin daha önce kullanılmayan ve atıl vaziyetteki bir alan iken yaptıkları çalışmalarla derslik haline dönüştürülerek KOMEK bünyesinde eğitim gören kursiyerlere hizmet verir hale getirildiğini anlattı.

Beyşehir’de yapımı bitmek üzere olan Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler de veren Özaltun, yaşam merkezi olarak da adlandırdıkları kompleksin hizmete girdiğinde ilçenin önemli bir eksikliğinin giderilmiş olacağını, kentte düzenlenen  kültürel ve sosyal etkinlik, aktivitelerin daha da  artacağını zaman içerisinde herkesin göreceğini  sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun,, KOMEK, Kursiyerleri, ile, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı