Haber Detayı
12 Aralık 2014 - Cuma 23:00 Bu haber 4409 kez okundu
 
Özaltun ve Ak Parti'den Ankara Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.
Güncel Haberi
Özaltun ve Ak Parti'den Ankara Ziyareti

BEYŞEHİR - Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve teşkilat mensuplarıyla birlikte BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Özaltun, doğalgazın Beyşehir’e biran önce getirilmesi konusunda girişimlerinin devam ettiğini söyledi. 
         Başkan Murat Özaltun, “Bizim maalesef kapımıza kadar gelmiş bir boru hattımız yok; en yakınımızdaki Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’ne kadar uzanan hattın boru çapı dar olduğundan gaz basıncından kaynaklı sıkıntılar var. Bu gaz Beyşehir’e yeterli gelmiyor, bu noktada şehirlerarası gazı dağıtan BOTAŞ devreye giriyor. Milletvekilimiz ve İlçe Başkanımızla birlikte BOTAŞ yetkililerine bu sorunun bir an önce çözümü kavuşturulması talebinde bulunduk.”dedi.
         Ankara’da çeşitli kurum ve kuruluşlarla Beyşehir’i ilgilendiren önemli meseleleri görüşen heyet, Konya Milletvekili Mustafa Akış’ı da ziyaret etti. Beyşehir’in sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Milletvekili Akış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, beraberinde, Ak, Parti,
Yorumlar
Haber Yazılımı