Haber Detayı
18 Ağustos 2015 - Salı 15:34 Bu haber 4752 kez okundu
 
Başkanı Özaltun Dış Mahalleleri Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun, bazı dış mahallelerin sakinleri ile bir araya geldi.
Güncel Haberi
Başkanı Özaltun Dış Mahalleleri Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu, birim amirleri ve parti teşkilatı mensupları ile birlikte “yerinde yönetim, yerinde hizmet” anlayışı çerçevesinde dış mahallelere yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.
        İlk ziyaret durağı ilçeye bağlı Karaali ve Yenidoğan mahalleleri olan Başkan Özaltun ve beraberindekiler, buluştukları mahalle sakinleriyle sohbet ederken, taleplerini yerinde dinlediler. Yerinde görülüp tespit edilen talep ve sorunlar not alınırken, belediye başkanı ilgili birimlere çözüme kavuşturulması yönünde talimatlar verdi. Başkan Özaltun, mahallelerde yürütülen Belediye çalışmalarını da inceledi.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,  yerinde yönetim ve yerinde hizmet sloganıyla başlattıkları dış mahalle ziyaretlerinin ilk durağında Karaali ve Yenidoğan mahallelerinde hemşerileri ile bir araya gelip istişare ettiklerini dile getirerek, “Hemşerilerimizle güzel bir ortamda yerleşim merkezine yapılması gereken hizmetler hakkında istişareler ettik.  İlçe başkanımız, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcımız ile birim amirlerimizle birlikte yerinde ihtiyaçlara çözüm buluyoruz. Ekibimiz ile birlikte verimli bir günü geride bıraktık. Dış mahallelere yönelik bu tür toplantı ve buluşmalarımız belli bir program dahilinde devam edecek” dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, İlçesi, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, bazı, dış, maha
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Başkanı Özaltun Dış Mahalleleri Ziyaret Etti
Başkanı Özaltun Dış Mahalleleri Ziyaret Etti
Yorumlar
Haber Yazılımı