Haber Detayı
13 Şubat 2019 - Çarşamba 10:51 Bu haber 13388 kez okundu
 
Bayındır; Birlikte Başaracağız
BEYŞEHİR - Beyşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Bayındır; Birlikte Başaracağız

BEYŞEHİR - Beyşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bayındır, seçim çalışmaları kapsamında Huğlulularla bir araya geldi. Bayındır yaptığı konuşmada niye aday olduğunu ve ne yapmak istediğini anlattı.

Bayındır: “beklediklerimiz vardı, Beyşehir ve Bölgesinin atması gereken büyük adımlar vardı, adımların küçük olduğunu gördüm, yerinde saydığını gördüm, hani futbolda bir tabir vardır ya, orta sahada top gezdirildiğini gördüm, ileriye doğru akın, atak yapılmadığını gördüm, bu şehrin Anamas kadar güzel hedefleri var, o Toros’un arkasına inecek hedefleri var, Kapadokya’ya doğuya, batıya, kuzeye ve güneye gidecek hedefler var, bizim sizleri taşımamız lazım. Beyşehir’e geldim bir yoklama yaptım, herkes dön gel Beyşehir’in sana ihtiyacı var dedi. Geldim MHP’den adaylık müracaatımı yaptım. Konya’da ittifak yoktu, ancak sonradan büyük ilçeleri bıraktılar, toplamı 32 bin seçmeni olan çoğu Huğlu’muzdan büyük olmayan 5 ilçeye ikna oldular ve dediler ki biz Beyşehir’de aday çıkarmıyoruz. Peki Beyşehir’de aday çıkarmıyoruz un ardından tek adayla atamayla, bunu uygun gördüm, ben böyle istedim oldu mantığıyla. Halka sordum benim buna itirazım var, şahsım için demedim, makamsa üç dönem, koltuk sevdası değil, o bölgeme duyduğum sevgim ve saygımdan, o yüzden önce bir itiraz bildirisi yayınladım. 5 bine yakın destek geldi, birebir görüşmelerimde dediler ki bağımsız ol, bağımsız aday oldum. Halk ne diyorsa o dedim, halk ne istiyorsa o dedim. Beyşehir halkına rağmen siyaset yapmadım geçmiş dönemlerde. Bu seçimlerde ben aksi hareket etmedim. Hem demokratik nizamın hakkını vermek için, hem insanların böyle tepeden bakılarak, ben dedim oldu diyerek olmayacağını, tepki koyarak itiraz hakkının olduğunu anlatmak için aday oldum.”


Bayındır “ben Beyşehir’de hangi partili olursa olsun, Ak Partili, MHP’li, İyi Partili, CHP’li herkesin oyuna talibim. Çünkü ben Beyşehir’de hangi partinin mensubu olursa olsun vatan haini görmüyorum. Beyşehir’de vatan haini çıkmaz. Bu topraktan vatan haini çıkmaz. Bayrağına saygı çıkar, vatana bağlılık çıkar, milliyetçilik çıkar, insanlık çıkar, o yüzden bu yola çıktım. Dedim ki ben Beyşehir’in tümünü kucaklayacağım, Beyşehir birliği diye, Beyşehir ittifakı diye, Türkiye’nin gündemine yeni bir hadise getireceğim dedim, ben sizlere halkıma güveniyorum. Ankara’ya değil, beni çizerse halkım çizsin, beni yazarsa halkım yazsın diyerek bu yola çıktım ve aday oldum” dedi.


Bayındır konuşmasının devamında ise geçmişte yaptıklarını ve gelecekte yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır;, Birlikte, Başaracağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı