Haber Detayı
20 Mart 2024 - Çarşamba 18:20 Bu haber 19770 kez okundu
 
Bayındır: “Yeni Dönemde İlk İşimiz Kapalı Pazar Yeri”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni dönemde ilk işlerinin ilçe merkezine kapalı Pazar yerinin yapılması olduğunu söyledi.
Siyaset Haberi
Bayındır: “Yeni Dönemde İlk İşimiz Kapalı Pazar Yeri”

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni dönemde ilk işlerinin ilçe merkezine kapalı Pazar yerinin yapılması olduğunu söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, dış mahallelerde vatandaşlarla buluşurken kent merkezinde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Bayındır, kendisine  eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte vatandaşlarla buluşuyor.

“İLK İŞİMİZ KAPALI PAZAR YERİ”

Beyşehir kent merkezindeki Pazar yerini ziyaret eden Bayındır, pazarda satış yapan esnafla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti, “Çalışmalarını yaptık. Yeni dönemde ilk işimiz kapalı Pazar yeri” ifadelerine yer verdi.

Kapalı Pazar yeri çalışmalarına ilişkin olarak sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla müjde veren Bayındır, “Pazar alanında esnaflarımız ve alış veriş yapan hemşerilerimizle bir araya gelerek destek ve dualarını istedik. Yeni dönemimizde ilk işlerimizden birinin kapalı Pazar yeri olduğunun müjdesini hemşerilerimizle paylaştık” cümlelerini kullandı.

AKÇABELEN’DE “EFSANE BAŞKAN” YAZILI PANKARTLA KARŞILANDI

Başkan Bayındır, Beyşehir’in Akçabelen ile merkez  Müftü mahallesinde de vatandaşlarla buluştu.

“Çetmi’nin evladı, Çetmi sevdalısı efsane başkan Adil Bayındır köyümüze hoş geldin” yazılı pankart ve mahalle sakinlerinin sevgi gösterileri eşliğinde karşılanan Bayındır, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na mensup belediye meclis üyeleriyle birlikte kendisine de destek ve dua istedi.

Vatandaşların aktardığı yeni taleplerini de dinleyen Bayındır, Çetmi’nin her zaman yanlarında olduğunu bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğine gönülden inandığını belirterek, kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederek, “Bizler de sizlerin bundan sonra da istek ve taleplerinize ilişkin olarak yanında olmaya devam edeceğiz. Vereceğiniz desteklerle mahallemize daha çok hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bayındır, son olarak Müftü Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda da vatandaşlarla bir araya gelirken yeni döneme ilişkin proje ve hizmetlerini anlatarak taleplerini dinledi.

Toplantıya vatandaşların yoğun katılım gösterdiği görüldü.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır:, “Yeni, Dönemde, İlk, İşimiz, Kapalı, Pazar, Yeri”,
Yorumlar
Haber Yazılımı