Haber Detayı
04 Eylül 2017 - Pazartesi 16:15 Bu haber 6284 kez okundu
 
Beyşehir AK Parti’de Bayramlaşma
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında kurban bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Siyaset Haberi
Beyşehir AK Parti’de Bayramlaşma

BEYŞEHİR - Bayramlaşma programına katılan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, teşkilat mensuplarının bayramını tebrik etti. Konuşmasında, ilçeye yapılan hizmetlere de değinen ve AK Parti döneminde Beyşehir’e çok şeyler yaptıklarını anlatan Babaoğlu, “Bu konuda hiç mütevazi olmaya gerek yok.Teşkilat olarak, belediyelerimiz olarak hep beraber yaptık bu hizmetleri. İlçe olarak gıpta edilecek bir durumumuz var” dedi.

         Beyşehir’e kazandırılan doğalgaz konusuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan ve ilçeye verilecek sıvılaştırılmış doğalgazın Konya şehir merkezinde veya Türkiye’nin herhangi bir yerinde kullanılan gazla aynı olacağını, hem ısıtma, hem de mutfaklarda aynı şekilde kullanılacağını vurgulayan Babaoğlu, bu konuda fitne ve fesat çıkaranlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgularken,  “Doğalgaz konusunda bazı insanlar farklı şekilde yönlendirmeler yapabiliyor. Ancak dikkat edin, burada söyleyeceğim çok önemli bir konu var; bunu yapanlar AK Parti’nin tökezlemesini isteyenlerdir. Suriyeliler’le ilgili Türkiye ve Konya genelinde fitne çıkarmaya çalışanların amaçları da AK Parti’nin tökezlemesidir, ama hiç kimse bunun farkında değil.”diye konuştu.

        Konuşmasında, Arakan’da akan Müslüman kanına değinen Babaoğlu, dünyada Arakan’la ilgili konuşan tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Arakan’la ilgili olarak yaptığı son çağrıya dikkat çeken Babaoğlu, “Sayın Dışişleri Bakanımız dün Bangladeş’e ‘açın kapıları, bütün masrafları biz vereceğiz’ dedi. Biz böyle bir ülkeyiz, biz ecdat torunuyuz, biz Selçuklu’yuz, Osmanlı’yız, Türkiye Cumhuriyeti’yiz. Bir milyon Arakanlı Müslümanın Bangladeş’e geçerse, masraflarını karşılayacağımızı söylüyoruz. Bu derece büyük bir ülkeyiz, önemli bir ülkeyiz biz ve bizim böyle bir liderimiz var” ifadelerini kullandı.

          Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konuşmasında, dünyada İslam coğrafyasında akan kana dikkat çekti. Bunun sebebine bakıldığında, tek hedefin o coğrafyanın sömürülmesi olduğunu vurgulayan Özaltun, “Bunu nasıl başarıyorlar deyip düşündüğünüz zaman tarihe bir dönüp baktığınızda Hasan’la Hüseyin olayından başlayıp bugüne kadar devam eden süreç var. Dünyaya hükmeden Osmanlı İmparatorluğu dışarıdan yıkılamamış… Kendi içinden,  kendi dibinden;  insanları kullanarak,  yani fitne ve fesatla  Osmanlı’yı çökertmişler. Dolayısıyla  fitne, fesat, dedikodu,  Osmanlı’yı bile çökertiyor ki,  kimleri çökertmesin. Biz Osmanlı ecdadının torunlayız,  Osmanlı’yı içeriden yıkan o  fitneciler, fesatçılar dün nasıl  varsa,  bugün de yarın da olmaya  devam edecek, ama şu bir gerçek Osmanlı’yı yıktıkları zaman, oradaki  şahıslar kaybetmemiş,  İslam coğrafyasından bahsediyoruz ya,  o coğrafyadaki  ülkeler kaybetmiş, o coğrafyadaki  mazlumlar kaybetmiş. Dolayısıyla bu fitne fesat aslında kişiye zarar vermiyor,  şehre ve ülkeye zarar veriyor.  Ve bu zararda da  geriye dönüp baktığınız zaman  ne kadar vebal olduğu ortaya çıkıyor zaten” diye konuştu.

       Özaltun,  konuşmasında, Beyşehir’e son dönemde kazandırılan devlet yatırımlarından ve Belediye hizmetlerinden de söz etti.  Yapılan veya yapılamayan hizmetler konusunda  eleştirilere  sonuna kadar açık olduklarını dile getiren ,Özaltun,  ancak bunu yapanlardan tek istediklerinin yapıcı, insani, insaflı ve vicdani bir şekilde hareket etmeleri olduğunu belirterek,“Hepimiz elhamdülillah Müslümanız diyoruz ya, Müslümanlığa sığar şekilde eleştirin. Bunda sonuna kadar varız. Biz de neticede insanız, eksiğimiz muhakkak olacak. Ancak, AK Parti’mizin gerek Türkiye genelinde, gerekse ilçemizde yapmış olduğu hizmetleri karalamak isteyenlere Allah’ım görme nasip etsin, yapılan bu hizmetleri göremiyorlarsa bile hme fırsatı versin inşallah.Bunu diliyoruz” ifadelerini kullandı.

          AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, Beyşehir’de son dönemde  birlik ve beraberliğin  bozulmasına yönelik  artan çabalara dikkat çekerken, buna izin vermeyeceklerini, bu dönemin dedikodudan çok birlik ve beraberliğin daha çok artırılması gereken bir dönem olduğunu belirtti. Şenol, AK Parti olarak Beyşehir’de ‘olmaz’ denilen hizmetlere imza attıklarını belirterek, bu hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini anlattı, “Biz  ne yaptık, daha önce atılan temellerin üstüne koyduk, böyle başardık. Bundan sonra da bir ve beraber olarak çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse merak etmesin, bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek” diye konuştu.

             Bayramlaşma programına AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Doğru ile partinin ilçe kadın ve gençlik teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

       Konuşmaların ardından Milletvekili Babaoğlu, Başkan Özaltun ve partililer, programa katılan ilçe teşkilatı mensuplarıyla tek tek bayramlaştı.   

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, AK, Parti’de, Bayramlaşma,
Yorumlar
Haber Yazılımı