Haber Detayı
23 Nisan 2018 - Pazartesi 15:08 Bu haber 6995 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nin Eğitim Yatırımları Sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi’nin eğitime olan yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Belediyesi’nin Eğitim Yatırımları Sürüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezindeki İhsan Kabadayı Ortaokulu’nun bahçesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

      Belediye Başkanı Murat Özaltun, incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin eğitime olan yatırımlarının, bu anlamdaki katkı ve desteğinin durmadan sürdüğünü belirtti.

         Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonu olmasına rağmen mesai mefhumu gözetmeden ilçenin her noktasında olduğu gibi burada da  hummalı bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Özaltun, “Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye  olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarımızın bahçelerinde modernizasyona yönelik çalışmalara devam ediyoruz. İhsan Kabadayı Ortaokulu’muza da bir  süre önceki ziyaretimizde, öğrencilerimizden ve okul idarecilerimizden gelen talep üzerine bahçesine bir çok amaçlı saha yapımının sözünü vermiştik.  Ayrıca, okul bahçesinin sıcak asfaltla kaplanması, kamelya ve bank ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmalarımız da sürüyor.  İnşallah önümüzdeki günlerde çok amaçlı sahanın yapımı bitirildikten sonra inşallah açılışını da birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Bu çalışmaları yürütürken amacımız şu; burada öğrenim gören öğrencilerimiz yarın buradan mezun olduktan sonra bizlerin yerini dolduracaklar, inşallah daha yüksek makam ve mevkilere gelecekler. Belediye olarak işte onların sürdürdüğü bu eğitim yaşamına bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizlere mutluluk kaynağı oluyor. Bugün burada yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte buradayız. Okul müdürümüz de bizlere eşlik ediyor. Okul öğrencilerimize ve ilçemize bu çalışmaların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nin, Eğitim, Yatırımları, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı