Haber Detayı
18 Temmuz 2017 - Salı 11:01 Bu haber 4429 kez okundu
 
Beyşehir’de 2.Uluslararası Demokrasi Şöleni sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Demokrasi Şöleni tüm coşkusu ve heyecanıyla devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 2.Uluslararası Demokrasi Şöleni sürüyor

BEYŞEHİR - Yaklaşık bir haftadır süren şölen kapsamında ilahi sanatçısı Emirhan Doğan konser verdi. Ardından sahne alan “vatan bizimdir ve bu halk direndi” isimli eserlerin bestecisi  Saleh Sabr ile Emre Ermiş, seslendirdiği darbe girişimine tepki gösteren eserleriyle  alanı dolduran kalabalık tarafından büyük beğeni ve coşkuyla izlendi.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, konser programının ardından Emre Ermiş ile Saleh Sabr’a ay yıldızlı arma taşıyan birer plaket verdi.

        Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, festival meydanında  seslendirdiği eserlerle Beyşehirliler’e büyük bir coşku yaşatan  sanatçılara teşekkür etti, “Gerçekten bu akşam bizleri çok duygulaştırdınız. 15 Temmuz’u bir kez daha yaşadık. İnşallah bundan böyle 15 Temmuz’ları tıpkı bugünkü gibi yaşayalım,15 Temmuz 2016 gibi yaşamayalım. Yaşatmak isteyen hainlere de Cenab-ı Yaradan fırsat vermesin diyorum” şeklinde konuştu.

     Kendilerine düşenin bundan sonra gelecek nesillere 15 Temmuz’da yaşanılanları anlatmak ve unutturmamak olduğunu  da dile getiren Özaltun, “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin. Zira, hep söylüyorum; bizim gidecek başka bir vatanımız yok. Ya ölürüz ya da bu vatanı koruruz. Vatansız yaşanılmaz. İnşallah, bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece, dünyadaki mazlumların son kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.i fadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 2.Uluslararası, Demokrasi, Şöleni, sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı