Haber Detayı
10 Kasım 2018 - Cumartesi 17:11 Bu haber 8654 kez okundu
 
Beyşehir’de AK Partililer Vefa Yemeğinde Buluştu
BEYŞEHİR - Şehit Ömer Halisdemir Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen vefa yemeği programında AK Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana Beyşehir ilçesindeki teşkilatlanma yapısı içerisinde görev alan isimler, eski ilçe başkanları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyeleri biraraya geldi.
Siyaset Haberi
Beyşehir’de AK Partililer Vefa Yemeğinde Buluştu

BEYŞEHİR - Toplantıda konuşan Milletvekili Samancı, birlik ve beraberlik mesajları verirken, bu ruhla önümüzdeki süreçte Beyşehir’de yine birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi; “Çünkü Beyşehir’imize ne kadar hizmet etsek azdır. İlçemiz, her zaman en güzeline layıktır. Tabi AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Bunu, bu ayrıcalığı niçin söylüyoruz? Çünkü bizim davamızın çok farklı bir kökü vardır. Bu kök,  çok fazla geçmişe kadim bir tarihe dayanır.  İşte bizler de bu teşkilatçılık anlayışından dolayı, onurumuzla, erdemimizle inşallah bu davamıza daha fazla katkı vermeye, katkıda bulunmaya mecburuz” dedi.

Samancı, AK Parti’nin sahip olduğu ilkelerin evrensel ilkeler olduğunu vurgularken, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Hak ve batılı, iyi ve kötüyü birbirinden ayıran, güzelliği ve insanlara,  gönüllere dokunmayı biz destur olarak kabul etmiş bir partiyiz.  Bizi burada diğerlerinden farkındalığı oluşturacak olan temel noktalarımız her birimizin teşkilat içerisinde vazifelerimizi yerine getirirken bu şuurla hareket etme düşüncesini her zaman kendi menfaatimizden,  kendi önceliklerimizden daha fazla önde tutmak olacaktır. Burada geçmişte görev alan arkadaşlarımız, ilçe başkanımız, ilçe başkanlarımız, belde belediye başkanlarımız ve mahalle temsilcilerimizden tutun partimizin her kademesinde görev almış arkadaşlarımız da var ve burada eğer vefa yemeği veriyorsak,  bu vefanın aslında bir gecede bir yemekle olacak bir anlayış olmadığının hepimiz çok bilincindeyiz,  farkındayız, bunun idrakindeyiz.  O yüzden bu vefanın her zaman devam etmesi ve bu kardeşliğin her zaman geliştirilmesi,  bizi her zaman güçlü kılacaktır.  Tabi yapılmış olan hizmetler noktasında burada baştan saymak mümkün değil, 16 yıla sığan bir hikâye var. Burada,  kronikleşmiş problemler vardı, çözülmesi imkânsız denilen, hayal denilen şeyler vardı Beyşehir’de, ama bunların hepsini tek tek gerçekleştiriyoruz yarım kalan işlerimiz var, onları da inşallah önümüzdeki süreçte hep beraber tamamlayacağız.  Hizmetler noktasında elhamdülillah alnımız açık ve sahaya indiğimiz zaman vatandaşlarımızla, Beyşehirlilerle beraber olduğumuz zaman onlara anlatacak Ak Parti  olarak  fazlaca hikayemizin,  fazlaca desturumuzun  olduğunu düşünüyoruz ve  biliyoruz, ki elhamdülillah  vatandaşlarımız, Beyşehirlilerimiz her seçimde  bizleri yalnız bırakmadı ve her zaman partimize karşı müthiş bir teveccühle bizleri yolumuza  devam ettirdi” diye konuştu.

“YENİ REKORLARA İMZA ATMAK ZORUNDAYIZ”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim çalışmalarına değindi. Sürecin başladığını ve belediye başkanlığı noktasında aday adaylığı sürecinin devam ettiğini vurgulayan Angı, “Genel merkezimiz mevcut değerlendirmelerini yapıyor, saha performanslarımız nedir, nerede başarılıyız, nerede eksiklerimiz var,  yenilenmeye ihtiyaç olan yerlerde bu yenilenmeler ortaya çıkacak.  Önemli olan adayımızın belli olduğu gün;  bu Aralık sonu mu olur Ocak başı mı olur,  ister görevdeki kardeşlerimiz olsun, ister yeni isimler olsun, yine tek yumruk halinde ilçemizde en yüksek oyu alacağımız bir gayreti göstermek durumundayız.  Hakeza Büyükşehirimiz için her taraf oy kullanacak,  yeni rekorlara imza atmak zorundayız ava bildiğimiz için.  Yoksa sadece Ahmet’in, Mehmet’in, Hasan’ın bir yerde olması olsa…  O olmayınca insanlar dönüp başka tarafa gider diğer siyasi partilerde olduğu gibi.  Biz şuuru öncelikli tutalım,  liderinin etrafında bu anlayışla yol yürüyen…  Partimizin de yeni dönem hassasiyetleri için gönül belediyeciliğini niye önemsiyoruz, gönülleri fethetmeden ne yaparsanız yapın insanların sizi  anlaması ve takdir etmesi çok zor.  Her şey gönülden geçiyor.  Gönülleri fethederek bu hizmetlerin artmasını sağlamak durumundayız.  31 Mart 2019 Türkiye için önemli bir seçim, Konyamız için son derece önemli,  ilçelerimizin sağlayacağı büyük destekler ilde de yeni rekorlar ortaya çıkaracak inşallah. Ben bu seçimlerin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

ÖZALTUN: “BİZ AŞKLARI BİTİRDİK, YENİ AŞKLARA DOĞRU İNŞALLAH YELKEN AÇACAĞIZ”

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, “Biz il ve ilçe teşkilatlarımızı, meclis üyelerimizi ve AK Parti’mizin 2001’den bu yana gelen dava arkadaşlarımızı çok ama çok seviyoruz. Zira bugün biz bu seçimleri kazandıysak, bu dava arkadaşlarımız sayesinde bu olmuştur. Rabbim bu dava arkadaşlığını bozmasın inşallah. Hizmetlere girmek istemiyoruz zira hizmetleri zaten yaşıyoruz, görüyoruz, kullanıyoruz. Ama bu başarıyı nasıl yaptınız, nasıl elde ettiniz diyorsanız; bu başarının sırrı aslında çok zor değil; ‘ben’ değil, ‘biz’ olmaktan geçiyor. Dolayısıyla ilçe başkanımızla,  kadın ve gençlik kollarımızla nereye gittiysek birlikte gittik.  Tabi sadece ilçe teşkilatımız değil, bu süreçte bize il teşkilatımız da,  milletvekillerimiz de fazlasıyla destek verdiler.  Rabbim buradaki birlikteliği bozmasın, bakın ne güzel bir ortam var, bugün siz değerli dava arkadaşlarımız sayesinde burası heyecanlı ve bizlere değer katıyorsunuz. Katmış olduğunuz bu heyecan ve değer için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve inşallah biz birlikte,  beraber olduğumuz müddetçe 31 Mart 2019 seçim sonuçlarından da hiçbir kaygımız endişemiz rabbimin izniyle olmayacaktır, olamaz da.  İlçe başkanımızın da dediği gibi; ‘biz aşkları bitirdik’; yeni aşklara doğru inşallah yelken açacağız. O yeni aşkları da inşallah Rabbim bizlere bitirmeyi nasip eylesin” diyorum ” şeklinde konuştu.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, konuşmasında,  her yerde olduğu gibi Beyşehir’e de hizmet etmenin AK Parti’nin işi olduğunu belirterek, “Bu salondaki herkes de bu hizmetlerin içerisinde payı harcı olan insanlar ve her seçim zor. Hiçbir seçimimiz bizim için kolay değil,  ama hizmet bitiyor mu bitmiyor, yapıyorsunuz devamı isteniyor, hastane deniyordu bitti, adliye sarayı deniyordu kolaylandı artık hemen hemen bitmek üzere, Kurucuova yolu diyorlardı bitti artık; oradan insanlar yarım saatte geliyorlar ve inşallah önümüzdeki mahalli seçimlerimiz var. Biz her zaman başarılı bir şekilde çalıştık ve önümüzdeki seçimleri çok rahat bir şekilde kazanacağız ama hep beraber koşturarak beraber çalışacağız.  Sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz elinden gelen gayreti gösterdi ve ciddi hizmetler yaptı. Sayın vekillerimize teşekkür ediyoruz 17 sene içerisinde gerçekten Beyşehir’in çözülmeyen sıkıntılı olan işlerini çözdüler. Bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz inşallah.  Çeşitli görevlerde bulunmuş çalışmış arkadaşlarımıza özellikle 17 yıl için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve bundan sonra beraber çalışmaya devam edeceğiz.  Bugünkü programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve İl Başkanı Hasan Angı’ya Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edilirken, Belediye Başkanı Özaltun Angı’ya kendi resminin yer aldığı bir tabloyu verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, AK, Partililer, Vefa, Yemeğinde, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı