Haber Detayı
25 Mayıs 2017 - Perşembe 10:18 Bu haber 5183 kez okundu
 
Beyşehir'de Geleceğin Bilim Adamları
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, çeşitli okullarda açılışları gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarları’nın açılışlarında öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, başarılı çalışmalarından ötürü geleceğin bilim adamı olmaya aday gençleri kutladı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Geleceğin Bilim Adamları

BEYŞEHİR - Özaltun, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında açılışları yapılan bilim fuarlarında projelerini görücüye çıkaran öğrencilerden, bilimsel çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Öğrencileri kutlayan Özaltun, “Bilim fuarları kapsamında evlatlarımızın bilimsel çalışmalarını sergiledikleri fuarların zaman zaman açılışlarına katılıp, öğrencilerimizle açtıkları stantlarda biraraya geliyoruz. Bu manada, öğrencilerimizle birlikte tüketen değil üreten bir gelecek için çaba gösteren  emeği geçen tüm eğitim camiasına mensup yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini de tebrik ediyorum” diye konuştu.

        Bu arada, Beyşehir’de bilim fuarı açılışları devam ediyor. Son olarak, Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçeye bağlı Esence Mahallesi’nde bulunan Aşağıesence Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, açılışı yapılan bilim fuarında bilimsel çalışmalarını sergiledi. Öğrenciler, çalışmalarıyla fuarı gezen davetliler ve protokolden tam not aldı.

         Açılışlara, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’un yanısıra, kurum amirleri, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Geleceğin, Bilim, Adamları,
Yorumlar
Haber Yazılımı