Haber Detayı
13 Mart 2019 - Çarşamba 16:34 Bu haber 7959 kez okundu
 
Beyşehir’de Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, düzenlenen kan bağışı kampanyasına Jandarma personeli de destek verdi.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

BEYŞEHİR -  Beyşehir ilçesinde, düzenlenen kan bağışı kampanyasına Jandarma personeli de destek verdi.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nde, Türk Kızılayı ve Devlet Hastanesi Başhekimliği işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşların yanısıra, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında Beyşehir Belediye Başkan Vekili Halim Gümüşel, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbeli personel ve askerler ile daire amirleri de kan bağışında bulundu.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, kan bağışının önemine dikkati çekerek, "bir gün size de lazım olabilir" sloganıyla düzenledikleri kan bağışı kampanyasının ilkini geçen yılın sonunda gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Hastanemizde ilki yoğun ilgi gören kan bağışı kampanyamızın ikincisinde yine toplumumuzun her kesiminin gösterdiği ilgi bizleri çok memnun etti. Kan bağışı kampanyasına destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün başlayan ve yarın da sürecek iki gün süreli kampanya kapsamında tüm vatandaşlarımızı kan vermeye çağırıyoruz" dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Kan, Bağışı, Kampanyasına, Yoğun, İlgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı