Haber Detayı
22 Şubat 2017 - Çarşamba 09:13 Bu haber 11370 kez okundu
 
Beyşehir’de Öldürüp, Antalya Manavgat’a Gömdüler
BEYŞEHİR - Beyşehir’de tüfekle öldürüldüğü iddia edilen genç adamın cesedi Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda gömülü halde bulundu.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Öldürüp, Antalya Manavgat’a Gömdüler

BEYŞEHİR - Beyşehir’de tüfekle öldürüldüğü iddia edilen genç adamın cesedi Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda gömülü halde bulundu. İki şüphelinin gösterdiği yerden Cumhuriyet Savcısı nezaretinde çıkartılan ceset otopsi için Adli Tıp Kurum Morguna götürüldü.

Edinilen bilgiye göre,  Beyşehir’de galericilik ve hayvan ticareti yapan İbrahim Çakır'ın (1986) eve gelmemesinden şüphelenen eşi, cep telefonuna da cevap vermemesi üzerine polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Çakır'ın en son beyaz bir otomobilin içinde görülmesi üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı kısa sürede çözerek tüfek imalatı yapan Yusuf Z. ve Mehmet S.'yi gözaltına aldı.

Çakır'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, iki zanlı ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Beyşehir'e getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Öldürüp,, Antalya, Manavgat’a, Gömdüler,
Yorumlar
Haber Yazılımı