Haber Detayı
25 Haziran 2018 - Pazartesi 11:26 Bu haber 17269 kez okundu
 
Beyşehir’de “Recep Tayyip Erdoğan” Coşkusu
BEYŞEHİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı Beyşehir ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar AK Parti Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ne akın etti.
Siyaset Haberi
Beyşehir’de “Recep Tayyip Erdoğan” Coşkusu

 BEYŞEHİR - Atatürk Caddesi’ndeki AK Parti İlçe Teşkilatı önünde biraraya gelen AK Partili ve MHP’li vatandaşlar, el ele, kol kola hareket ederek ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elde ettiği seçim başarısını kutladı.

       Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı. Beyşehirliler, SKM önünde meşaleler yakarak kutlamalarda bulundu. Beyşehir’in caddelerinde uzun araç konvoyları oluşturuldu.

       Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın çaldığı marşların yanısıra çalan davul zurna eşliğinde kutlanan seçim başarısı, ilçe merkezinde yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile şehir turu yapılması ile devam etti.

       Havai fişek gösterilerinin de gerçekleştirildiği kutlamalarda, konvoya katılanlar kornalar çalarak saatlerce süren sevinç gösterilerinde bulundu.

ÖZALTUN: “DÜNYA KUPASINI BUGÜN ALDIK”

Kutlamalara eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, alana kurulan dev ekrandan burada toplanan coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte alanda yaşanan büyük coşkuya vurgu yaparak, “Bu tablo bana bir şeyi anlattı. 15 Temmuz gecesinde, Çarşı Camisi’nin önünde ülkücüsü ile MHP’lisiyle, AK Partilisiyle, vatanseveriyle hep birlikte Beyşehir’dik” diye konuştu.

        Seçim zaferi dolayısıyla Beyşehirli seçmene teşekkür eden Özaltun, şöyle konuştu: “Dünyadaki mazlumlarla hep birlikte sevineceğiz’ dedik. Bugün sevinen ABD’si, Fransa’sı, İngiltere’si, İtalya’sı, şer odakları değil, sizler oldunuz. ‘Allah hepinizden razı olsun inşallah diyorum. Allah’tan başka zafer sahibi yoktur. Biz bu düsturla, ak gömleğimizi giydik yola çıktık. Biz kefenimizi giydik yola çıktık. Gerekirse ‘ölmek var, dönmek yok’ dedik. Başkomutanın önünde, başkomutanın liderliğinde Recep Tayyip Erdoğan’ın gölgesinde siyaset yaptık. Ama şükürler olsun ki Rabbime sadece Türkiye sevinmiyor, Mısır’da, Suriye’de, Filistin’de, dünyanın farklı noktalarında mazlum kardeşlerimiz seviniyor. Mazlum kardeşlerimizin sevinmesine sebep oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kardeşlerim. Ama şu bir gerçek sadece Beyşehir’de değil, Türkiye’nin her yerinde sevinç var, Türkiye’nin her yerinde sevinç gözyaşları var. Allah’ım her günümüzü bugünkü gibi coşkuyla, sevinçle yaşamayı nasip etsin inşallah. Birileri 15 Temmuz’da okunan ezan seslerini susturmaya çalıştı, birileri göklerdeki bayrağımızı indirmeye çalıştı. Ama başarılı olabildiler mi? Hayır tabii ki de. Çünkü siz değerli milletimiz ve değerli halkımız var, onlar kesinlikle ve kesinlikle başarılı olamayacaklar. Çünkü lider taşın arkasına saklanırsa, halk dağın arkasına saklanacak. Lider çıktı o gece ne dedi; ‘Halkım meydana’ dedi. Halk meydana çıktı mı? Aynı bu geceki gibi meydanlara çıktık. Tek vücut tek ses ‘önce vatan’ dedik. Bu gün de 24 Haziran akşamında hepimiz televizyonları açtık ekranlarda seçim sonuçlarına baktık. Önce Beyşehir’e, sonra Konya’ya, arkasından Türkiye’ye Allah’a şükürler olsun.

     Belediye başkanı olduğum müddetçe çıkmış olduğumuz beş seçimde sizlerle beraber olduk. Ama başarı tek başına gelmez, başarı ekiple gelir, başarı birlikte gelir, ekip burada teşkilatı ile meclis üyesi ile muhtarı ile halkı ile tek vücuduz. Başarı tekdir, başarı birlikte gelir. Ama şunu unutmayacağız, biz cumhurbaşkanımızın bize verdiği görev ile gecemizi gündüzümüze katarak, halkımıza vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizler her hizmetin en güzeline layıksınız. Bundan sonraki süreçte biz birlikte ve beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bu gün sabaha kadar sevineceğiz, mehteranımızla Beyşehir’de yürüyeceğiz. Biz sizlerle Beyşehir’de sevineceğiz. Çünkü sevinmek sizlerin, bizlerin ve hepimizin hakkı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin. Ezan seslerini susturmak isteyen hainlere fırsat vermesin. Allah’ım göklerdeki dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere fırsat vermesin. Bir de Türkiye olarak dünya kupasına çıkamadık ya üzülmeyin, dünya kupasını bu gün aldık! Dünya kupasını bu gün cumhurbaşkanımız, Amerika’ya rağmen, Fransa’ya rağmen, İtalya’ya rağmen ve İngiltere’ye rağmen siz değerli hemşerilerimizle aldık. Allah hepinizden razı olsun nice zaferlere diyorum.”

ŞENOL: “TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILDI”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da konuşmasında, kazanılan seçim başarısının ardından Türkiye’nin bundan sonraki süreçte çok daha güçleneceğine vurgu yaparak, “Afrin’de, Elbab’da, Mümbiç’teki insanlar hepsi bizi bekliyor, Ortadoğu bizi bekliyor. Türkiye’nin önü açıldı. Bu başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Şunu unutmayın; terör örgütlerine karşı bu zafer kazanıldı. Hepimiz biliyoruz 15 Temmuz’u, sakın unutmayın arkadaşlar. 15 Temmuz’u hiç kimse de unutmasın. Hiçbir zaman unutmayın. Bundan sonra inşallah bu ülkede darbe diye bir şey olmayacak. İşgal diye bir şey olmayacak. Daha güçlü ve büyük bir Türkiye’ye inşallah. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile AK Parti’ye güçlü destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DUYMUŞ: “MİLLİYETÇİ HAREKET, ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI”

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş da konuşmasında, “Milliyetçi, ülkücü hareket, birliğimiz ve kardeşliğimiz için üstüne düşen görevi yapmıştır”dedi. Duymuş, ülkücü hareketin bundan sonra da ülke ve vatan için bu birlikteliği sergilemeye her zaman hazır olduğunu vurgularken, “Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sağolun, varolun. Ne mutlu Türk’üm diyene” sözlerine yer verdi.

ÖĞÜTÇÜ: “CUMHUR İTTİFAKI’NA SONUNA KADAR İNANDIK”

MHP Konya Milletvekili adayı İsmail Öğütçü de, MHP’liler olarak Cumhur ittifakına başından sonuna kadar inandıklarını belirterek, “Sonuna kadar da inanacağız, sonuna kadar varız. Yeter ki siz desteklerinizi eksik etmeyin. Sizler bizim için önemlisiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizimle beraber gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımız haklarını helal etsin. Yarınlar inşallah hep beraber daha da güzel olacak. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.
      Konuşmaların ardından AK Partililer ve MHP’liler hep birlikte el ele vererek toplanan kalabalığı selamladı. Ardından, vatandaşların başlattığı zafer yürüyüşüne Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da eşlik etti.

Kutlamalar, geceyi aydınlatan havai fişek gösterileri eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, “Recep, Tayyip, Erdoğan”, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı