Haber Detayı
07 Temmuz 2018 - Cumartesi 10:23 Bu haber 21683 kez okundu
 
Beyşehir'de Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi
BEYŞEHİR - Konya İl Sağlık Müdürlüğü Prof. Dr. Mehmet Koç beraberinde hizmet başkanları ve başkan yardımcıları ile birlikte Beyşehir ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Sağlık Haberi
Beyşehir'de Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

BEYŞEHİR - Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu ve Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Özkan’dan güncel sağlık hizmeti verileri ile ilgili ayrıntılı sunum aldılar. 

        Hastane Başhekimi Uz. Dr. Küçükbuzcu. Beyşehir Devlet Hastanesi’nin yeni binasına geçmesinin ardından hastaneden sağlık hizmeti alan vatandaş sayısının yüzde 20 civarında artış gösterdiğini ve ilk 5 aylık süreçte 185 bin hastaya sağlık hizmeti sunulduğunu vurguladı. Aynı dönemde hastanede gerçekleştirilen ameliyat sayılarında da ciddi bir artış olduğunun altını çizen Küçükbuzcu, “2017 ve 2018 yılları Ocak-Mayıs ayları baz alındığında ameliyat sayımızda da yüzde 52 oranında artış olduğunu görmekteyiz. Sevk sayılarındaki azalmayı da dikkate alırsak, Beyşehir’li vatandaşlarımızın sağlık hizmeti almak için artık başka hastanelere gitmek zorunda kalmadıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi.

        Beyşehir Devlet Hastanesi’nin son derece nitelikli bir şekilde sağlık hizmeti sunmasından dolayı Başhekim Küçükbuzcu ve idarecilere teşekkür eden Prof. Dr. Koç, daha sonra eski hastane binasından boşalan binaya geçerek burada incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Koç,  eski hastane binasına ilçe sağlık müdürlüğü, verem savaş dispanseri, 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin sorunsuz ve kısa bir süre içerisinde taşınmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konforlu ve nezih bir ortamda çalışmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden sağlık çalışanları da kendilerine bu imkânı sağlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’a ve tüm yetkililere teşekkür ettiler.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Sağlık, Hizmetleri, Değerlendirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı