Haber Detayı
25 Kasım 2019 - Pazartesi 16:52 Bu haber 3904 kez okundu
 
Beyşehir’de taşra çocukları dağıtılan oyuncaklarla mutlu oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, "Isıtan Eller ve Şifa Oyuncakları" programı çerçevesinde yurtta kalan öğrenciler ve yurt çalışanlarıyla birlikte köyde yaşayan 0-10 yaş grubu arasındaki çocuklara oyuncak, atkı ve bere dağıttı.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de taşra çocukları dağıtılan oyuncaklarla mutlu oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, "Isıtan Eller ve Şifa Oyuncakları" programı çerçevesinde  yurtta kalan öğrenciler  ve yurt çalışanlarıyla birlikte köyde yaşayan 0-10 yaş grubu arasındaki çocuklara oyuncak, atkı ve bere dağıttı.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir Eşrefoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘gönül bağı” projesi kapsamında yürütülen program çerçevesinde  yurtta kalan Ali Akkanat Kampüsü’ndeki fakülte ve yükseköğrenim kurumlarında öğrenim gören üniversite öğrencileri ile yurt çalışanları tarafından toplanan oyuncak, atkı ve bere gibi malzemeler, ilçeye bağlı Göçü Mahallesi'nde 0-10 yaş grubu arasındaki çocuklara dağıtıldı.

Dağıtım programına katılan Eşrefoğlu Yurt Müdürü Mustafa Songül, Göçü Mahalle Muhtarlığı tarafından belirlenen çocukları dağıttıkları oyuncak, atkı ve bere gibi malzemelerle sevindirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Göçü Mahallemizde yaşayan küçük çocuklarımızı oyuncaklarla mutlu ettik, kış öncesi de atkı ve berelerle üşütmemek istiyoruz. Yurt Müdürlüğümüz tarafından buna benzer etkinliklerimiz diğer mahallelerimizde de sürecek. Projeye destek veren, emeği geçen öğrencilerimiz ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum"  dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, taşra, çocukları, dağıtılan, oyuncaklarla, mutlu, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı