Haber Detayı
13 Ocak 2017 - Cuma 08:29 Bu haber 5702 kez okundu
 
Beyşehir'den Seydişehir'e Ziyaret
Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Murat Özaltun,Seydişehir Kaymakamı ve Seydişehir Belediye Başkanını ziyaret etti.
- Haberi
Beyşehir'den Seydişehir'e Ziyaret

Kaymakam Şahiner ve Belediye Başkanı Özaltun'un ilk ziyaret durağı Seydişehir İlçe Kaymakamlığı oldu. Seydişehir İlçe Kaymakamlığı görevine bir süre önce başlayan Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Şahiner ve Özaltun, Kaymakam Erdoğan’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ KONUŞULDU…

Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun'un son ziyaret durağı ise Seydişehir Belediye Başkanlığı makamı oldu. Ziyarette, her iki ilçede olumsuz hava koşullarının ardından yaşanan elektrik kesintileri konusu masaya yatırıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, aralıksız devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçede yaşanan elektrik kesintisi ve karla mücadele çalışmaları hakkında konuklarına bilgi aktardı. Seydişehir'de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik direklerinin yıkıldığını kaydeden Tutal, "İlçemizde yaşanan su ve elektrik kesintisini ortadan kaldırabilmek için 48 saattir aralıksız çalışmalarımız devam ediyor. Konya'dan getirtilen jeneratörlerle su sıkıntımızı şükürler olsun giderdik. Seydişehir'i besleyen elektrik hatlarımızdan fiber 2 ve fiber 9 adı verilen hatların geçtiği ana direkler ve elektrik direklerinde yıkılmalar sebebi ile ilçe geneli aydınlatılamadı. Yaşanan elektrik kesintisi üzerine ekiplerimiz seferber edildi. Gerekli görüşmeler yapıldı. MEDAŞ ve TEİAŞ ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. En kısa zamanda elektrik kesintisi giderilecektir" dedi.

Benzer sıkıntıların Beyşehir’de de yaşandığını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun ve Kaymakam Şahiner ise yürütülen çalışmalarla dün ikindi saatlerinden itibaren Beyşehir ilçe merkezine elektriklerin yeniden verilmeye başlandığını belirtirken, dış mahallelerin karanlıktan kurtarılmasına yönelik MEDAŞ ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların ise devam ettiğini dile getirdi.

Seydişehir Belediye Başkanlığı ziyaretine, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer de eşlik etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir'den, Seydişehir'e, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı