Haber Detayı
19 Kasım 2023 - Pazar 21:05 Bu haber 60289 kez okundu
 
Beyşehir Derbisinde Gülen Taraf Retay Üzümlüspor
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grupda haftanın maçında Tokarev Beyşehir Belediyespor, Retay Üzümlüspor’a 8-0 gibi farklı bir skorla yenilerek taraftarını üzdü.
Spor Haberi
Beyşehir Derbisinde Gülen Taraf Retay Üzümlüspor

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grupda haftanın maçında Tokarev Beyşehir Belediyespor, Retay Üzümlüspor’a 8-0 gibi farklı bir skorla yenilerek taraftarını üzdü.

Haftanın maçında Beyşehir 75. Cumhuriyet stadında B Grubuna dahil müsabakada, Tokarev Beyşehir Belediyespor, Retay Üzümlüspor’u konuk etti. 

Soğuk bir hava sıcak bir atmosferde başlayan müsabakada bol golün olduğu, sarı ve kırmızı kartların havada uçtuğu tarihi bir maç oldu.

90 dakika Retay Üzümlüsporun vuruşuyla başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk dakikaların ardından maçın 9. dakikasında  soldan yapılan ortaya Ali Şanverdi’nin kafa vuruşuyla Üzümlüyü 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu atlatamadan 12. Dakikada bu kez Ahmet Sarı durumu 2-0’a getirdi.

İlk yarının uzatmalarında önceden sarı kart gören Beyşehir Belediyesporlu Beşir ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi kalmasına neden oldu. Moral bozukluğunu iyi değerlendiren Ahmet Sarı ilk yarının bitiminden önce kendisinin ikinci takımının 3. Golünü attı ve ilk yarı Retay Üzümlüspor’un 3-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Tokarev Beyşehir Belediyespor bir kişi eksikle başladı. İkinci yarının başlarında 53. dakikada kaptan Yusuf ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi kalmasına neden oldu. bu dakikadan sonra rakibinin 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Retay Üzümlüspor gol oldu yağdı. 60’da Metahan, 68’de Kazım, 72’de Berkay, 75’de Ahmet  Sarı skoru 7-0’a getirdi.

80 dakikada Tokarev Beyşehir Belediyesporlu Ramazan direk kırmızı kart görmesiyle takım 8 kişi kaldı. Bu dakikalardan sonra tamamen oyun disiplininden kopan Tokarev Beyşehir Belediyesporlu oyuncular, 86’da Ahmet’tin vuruşunda defans oyuncusunun kendi kalesine attığı golle maçı 8-0 gibi tarihi bir hezimetle sonlandı. Tokarev Beyşehir Belediyespor 0 Retay Üzümlüspor 8 bu sonuçsanrası Tokarev Beyşehir Belediyespor 9 puanda kalırken, Retay Üzümlüspor puanını 6’ya çıkardı.

Süper grupta 5. haftanın diğer maç sonuçları

A Grubu

Yigitcan Ç.Çumra Bld.Spor 2 - Akset Kadınhanı Bld.Spor 5

Öztur Havzanspor 0 – Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor 3

Meram Kara Kartallar 0 – Karapınar Belediyespor 0

Paye Masterler Monivaspor 2 – Ilgın Belediyespor 2

B Grubu

Tokarev Beyşehir Belediyespor 0 – Retay Üzümlüspor 8

Akören Belediye Kültürspor 1 Sarayönüspor 1

Kulu Belediyespor 3 – Huğluspor 1

Ereğli Berekat Tarım BAY

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Derbisinde, Gülen, Taraf, Retay, Üzümlüspor,
Yorumlar
Haber Yazılımı