Haber Detayı
29 Mart 2023 - Çarşamba 12:38 Bu haber 25758 kez okundu
 
Beyşehir Devlet Hastanesi'nde Yeni Personele Oryantasyon Eğitimi
BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi ailesine katılan yeni üyelerimize oryantasyon eğitimleri devam ediyor.
Sağlık Haberi
Beyşehir Devlet Hastanesi'nde Yeni Personele Oryantasyon Eğitimi

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi ailesine katılan yeni üyelerimize oryantasyon eğitimleri devam ediyor.

Beyşehir Devlet Hastanesine yeni atanan diş hekimi, psikolog, diyetisyen, hemşire, acil tıp teknisyeni, eczane teknikeri, tıbbi sekreter, güvenlik görevlisi, karşılama-yönlendirme görevlisi ve temizlik görevlisinden oluşan 20 kişilik gruba hastane tanıtıldı.

Eğitim Birimi Sorumluları tarafından ‘‘Sağlık Mevzuatı, Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz, Kurum Kültürü, Kişiler Arası İletişim ve Gelişim, Kurum Tarihçesi, Bilgi Güvenliği, Sağlıkta Kalite Standartları, Hasta ve Çalışan Memnuniyeti, Çalışan Mali Durum, Hastane Enfeksiyonlarının Önlenmesi, Akılcı İlaç Kullanımı, Anne Sütü, Acil Durum ve Afet Yönetimi’’ vb. konularda sunumları ile gün boyu devam etti.

Başhekim Uzm.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu programda çalışanlarla bir araya geldi, mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaşarak meslek hayatlarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Kurumda ilk kez görevine başlayacak olan sağlık çalışanlarına, çalışanın işiyle ve kurumuyla kaynaşmasının sağlanması, gerekli olan bilgi, beceri ve tutumların kazandırılarak kurum kültürünün edindirilmesi, sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması, çalışanlarımıza kurum organizasyon yapısını ve temel hedeflerinin sunulması amacıyla yıl boyu belirlenen aralıklarla oryantasyon programları gerçekleştirilmeye devam edilecektir.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Devlet, Hastanesi'nde, Yeni, Personele, Oryantasyon, Eğitimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı