Haber Detayı
18 Eylül 2023 - Pazartesi 11:04 Bu haber 24932 kez okundu
 
Beyşehir Gölü Bisiklet Festivali Sona Erdi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de bu yıl 11’incisi düzenlenen "Beyşehir Gölü Etrafı, Kamplı Bisiklet Turu" sona erdi.
Spor Haberi
Beyşehir Gölü Bisiklet Festivali Sona Erdi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de bu yıl 11’incisi düzenlenen "Beyşehir Gölü Etrafı, Kamplı Bisiklet Turu" sona erdi.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu ve Huğlu Outdoor tarafından ortaklaşa düzenlenen, Konya ile Isparta illerini kapsayan, toplam parkuru 167 kilometrelik mesafeden oluşan Beyşehir Gölü Etrafı Kamplı Bisiklet Turu'na Türkiye’nin dört bir yanından gelen çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Bisiklet tutkunları, cumartesi günü Beyşehir Vuslat Park festival alanından Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı'nın startıyla uğurlandı.

Bisiklet tutkunları, Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka ve Çeltekten sonra Gölyaka Mahallesi Kızıl Kilisede bir gecelik kamp etkinliğine katıldı.

Bisiklet severler, Pazar günü ise Beyşehir’e doğru pedal çevirerek turu tamamladı.

Bisiklet Festivaline, 22 ilden olmak üzere yurt dışından gelen Belçike ve Fransa’nın önde gelen bisiklet tutkunlarıyla birlikte toplam 127 kişi katıldı. Bisiklet turunun festival alanında tamamlanmasının ardından düzenlenen kapanış töreninde etkinliğe destek ve katkı sunan isimlere teşekkür plaketleri verildi.

Etkinlik, bu yıl Beyşehir Belediyesi Basın Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaparken geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu eşiyle birlikte hayatını kaybeden Hasan Basri Ecevitçi, anısına düzenlendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Gölü, Bisiklet, Festivali, Sona, Erdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı