Haber Detayı
04 Kasım 2017 - Cumartesi 09:44 Bu haber 11671 kez okundu
 
Beyşehir Meteoroloji Müdürü Göreve Başladı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren meteoroloji müdürlüğüne Erkan Yaman atandı.
Güncel Haberi
Beyşehir Meteoroloji Müdürü Göreve Başladı

BEYŞEHİR - Beyşehir Meteoroloji Müdürlüğü’ne yeni atanan Erkan Yaman yaptığı yazılı açıklamada kurum hakkında bilgiler vererek, daha güvenilir ve sürekli meteorolojik destek sağlayabilme amacının kurumsal çalışmalarda önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

        Yaman teknolojiyi de en iyi şekilde kullandıklarını belirterek; “ANDROİD VE IOS işletim sistemi uygulamalarında son hava durumu bilgileri, tahminler, uyarılar, uydu ve radar görüntüleri güncel olarak sunulmakta olup yükleme sayısı istatistiklerine bakıldığında uygulamayı yükleyen kullanıcı sayısının her geçen gün artarak çoğaldığını memnuniyetle görmekteyiz.

        Bu vesileyle meteorolojiyi daha yakından takip etmek isteyen paydaşlarımıza kurumumuzun akıllı cihazlar için geliştirmiş olduğu Android hava durumu uygulamasını GooglePlay ve AppStore üzerinden ücretsiz sahip olabileceklerini duyurmak isteriz. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ve Konya 8. Bölge Müdürlüğünün paylaşımlarının yerelde de takip edilmesini ve farkındalık oluşturulmasını sağlamak amacıyla Beyşehir Meteoroloji Müdürlüğü olarak sosyal medyadan da paylaşım yapmaktayız. Amacımız ürün ve hizmet kalitesiyle sürekli kamu menfaatini gözeten, kamuoyuna doğru ve güvenilir bilgileri ulaştıran saygın bir meteoroloji kurumu olarak ülkemize ve milletimize en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Meteoroloji, Müdürü, Göreve, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı