Haber Detayı
08 Haziran 2014 - Pazar 21:29 Bu haber 8498 kez okundu
 
Beyşehir sular altında
Beyşehir'de yarım saat yağan dolu ve yağmur hayatı sel baskınlarına sebep oldu
Güncel Haberi
Beyşehir sular altında

İlçemizde, son 24 saat içerisinde metrekareye 31.2 kilogram yağış düştü.

Kent merkezinde, bazı iş yeri ev ve Bodrum katlarınıda su baskınlarına yol açan, yollarda göçük ve  tahribata neden olan yağmurun etkisini kaybetmesinin ardından ilçede yaralar sarılmaya çalışılıyor. Çarşamba Kanalı kenarında akan sular duvar yıkılmasına sebep olurken adeta şelale görünümünü andırdı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde yaşanan yoğun yağış sonrasında oluşan su baskınlarında herhangi bir can kaybının yaşanmamasının tek teselli kaynağı olduğunu belirterek, "Şükürler olsun ki, herhangi bir can kaybı olmamış, dükkan ve Bodrum katlarında oluşan su baskınları Belediyemiz ve KOSKİ'nin yoğun çabalarıyla tahliye edilmiş olup, ekiplerimizin 7/24 saat esasına göre vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını belirtmek isterim. Yaradan bizi görünür görünmez bütün afetlerinden muhafaza eylesin. Tekrar bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

Öte yandan, yağmurun etkisini yitirmesinin ardından Beyşehir Belediyesi ekipleri, tahrip olan yollarda onarım çalışmalarına başladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehirde, yarım, saat, yağan, dolu, yağmur, hayatı, sel, baskınlarına, sebep,
Haberin Videosu
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir sular altında
Beyşehir sular altında
Beyşehir sular altında
Yorumlar
Haber Yazılımı