Haber Detayı
29 Kasım 2016 - Salı 08:15 Bu haber 16804 kez okundu
 
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi
BEYŞEHİR - Beyşehir Yeni Mahalle’de kadınlara yönelik olarak hizmet vermeye başlayan b-fit Spor ve Yaşam Merkezi törenle hizmete açıldı.
Spor Haberi
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi

BEYŞEHİR - Açılış törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, yaptığı konuşmada, Beyşehir’in doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerine dikkat çekti. Böylesine potansiyeli yüksek olan bir ilçede geçmişte sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanlar ile mekanların azlığını ya da hiç olmadığını gördükten sonra yerel yönetimler olarak harekete geçtiklerini anlatan Gümüşel, birçok yatırımı bu anlamda hayata geçirdiklerini söyledi. Beyşehir Belediyesi’nin hayata geçirilen projelerine bu dönemde devlet yatırımlarının da eklendiğini vurgulayan Gümüşel, Beyşehir’in bundan sonraki süreçte bugüne kadar çok eksikliği hissedilen bir Kültür Merkezi’nden mahrum kalmaması için başlattıkları çalışmanın da meyvesini verdiğini söyledi. Kültür Merkezi’nin yapımının bitmek üzere olduğunu, yakında açılışının yapılarak ilçeye hizmet vereceğini anlatan Gümüşel, şunları kaydetti: “İnşallah yakında açılışını yapacağız ve burada sosyal etkinlikler daha da hız kazanacak. Bunun yanında Konya Büyükşehir Belediyemizin de Hanımlar Lokali çalışması sürüyor. İçerisinde yüzme havuzu, fitness salonu ve çeşitli kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanları olan. O da bitmek üzere. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımlarından gençlik merkezinin yapımı tamamlandı, ilçemize hizmet vermeye devam ediyor. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun inşaatı başladı, devam ediyor. Beyşehir Belediyesi’nin son dönemdeki çok amaçlı spor sahası ve sportif yatırımlarını biliyorsunuz. Tabi, Beyşehir Belediyesi ve devletimiz bu çalışmaları yaparken özel sektör de boş durmuyor. İnşallah böylesine bir eksikliği görmüş olmuşlar ki, kadınlarımıza yönelik böylesine güzel bir spor merkezini ilçemize kazandırıyorlar. Beyşehir’imiz için çok büyük bir hizmet, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası spor ve yaşam merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından katılımcılar ve davetliler merkezi gezerek kadınlara yönelik olarak verilecek hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Yeni, Mahalle’de, kadınlara, yönelik, olarak, hizmet, verm
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi
Beyşehir'de Spor ve Yaşam Merkezi
Yorumlar
Haber Yazılımı