Haber Detayı
10 Aralık 2016 - Cumartesi 09:35 Bu haber 7298 kez okundu
 
Beyşehirli Milli Sporcunun Başarısı Sevindirdi
BEYŞEHİR - Beyşehirli mili sporcu Fatma Keleş’in Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda elde ettiği başarı, Beyşehir'de sevinçle karşılandı.
Spor Haberi
Beyşehirli Milli Sporcunun Başarısı Sevindirdi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, Mersin’de devam eden şampiyonaya katılan Beyşehirli sporcu Fatma Keleş’in 49 kiloda madalya şansı aradığını söyledi.

Keleş’in şampiyonada yaptığı müsabakaların hepsini kazanarak finale kadar yükselme başarısını gösterdiğini anlatan Çakır, “Daha önce de Türkiye şampiyonluğu başarısı olan ve uluslararası müsabakalardaki başarılarıyla tanınan Beyşehirli mili sporcumuz, Mersin’deki son şampiyonada da altın madalya beklediğimiz bir isimdi. Nitekim finale kadar da çıkma başarısını gösterdi. Finalde, İzmirli rakibine karşı öndeyken son anda altın vuruşta yenilenerek altın madalya şansını kaçırdı ve gümüş madalya ile yetinmek durumunda kaldı. Buna rağmen Türkiye şampiyonasında ikincilik derecesi de önemli bir başarıdır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, yayımladığı mesajla, başarısından ötürü Beyşehirli milli sporcuyu Türkiye şampiyonasındaki başarısından ötürü tebrik etti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirli, mili, sporcu, Fatma, Keleş’in, Türkiye, Kulüpler, Tekvan
Yorumlar
Haber Yazılımı