Haber Detayı
12 Eylül 2017 - Salı 18:42 Bu haber 6356 kez okundu
 
Çaldıkları Kabloları Yakarken Suç Üstü Yakalandılar
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, inşaata döşeli elektrik kabloların sökerek çaldıkları, bakırını çıkarmak için de yaktıkları esnada çıkan dumanı fark eden polis ekipleri tarafından hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı.
Asayiş Haberi
Çaldıkları Kabloları Yakarken Suç Üstü Yakalandılar

BEYŞEHİR - Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir binaya döşenen elektrik kablolarının akşam saatlerinde sökülerek çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışma başlattı.

           Avşar Mahallesi’ndeki açık alanda gündüz saatlerinde çıkan dumanı fark ederek yangın şüphesi ile  itfaiyeye de haber verip bölgeye giden ekipler, ateşe verilen kabloların başında bulunan adrese bir otomobille geldikleri belirlenen 2 kişiyi yakaladı.

         Polis, 500 metre uzunluğundaki kablonun dış izolesini yakarak içerisindeki değerli olan bakır kabloyu ortaya çıkarmak istediği anlaşılan M.A.Ç. (30)  ile H.K.’nın (25) akşam saatlerinde inşaatta meydana gelen hırsızlık olayının faili olduğunu belirledi.  Adrese itfaiye ekibi de sevk edilirken,  izolesi zarar gören kablolar polis tarafından sahibine teslim edildi.

       Gözaltına alınan hırsızlık zanlılarından Emniyet’teki  işlemleri tamamlanan M.A.Ç. (30) sevk edildiği Beyşehir Adliyesi’nde savcılık sorgulamasının ardından tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken,  H.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Çaldıkları, Kabloları, Yakarken, Suç, Üstü, Yakalandılar,
Yorumlar
Haber Yazılımı