Haber Detayı
26 Ağustos 2014 - Salı 10:13 Bu haber 7094 kez okundu
 
Çoban Kavgasında 1 Tutuklama
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde çoban meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada besicilik yapan bir kişiyi silahla vurduktan sonra teslim olan eski belediye başkanı ve emekli polis memuru, jandarmaya teslim olduktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Güncel Haberi
Çoban Kavgasında 1 Tutuklama

BEYŞEHİR - Beyşehir’in Yenidoğan Mahallesi’nde belde statüsündeyken belde belediye başkanlığı yapan emekli polis memuru ve yerleşim merkezinde besicilik yapan M. S. (59) çoban ayartma meselesi yüzünden çıkan kavgada otogarda otobüs yazıhanesinde işletmecilik yapan ve besicilik işiyle da uğraşan Yılmaz Aydın'ı silahla vurduktan sonra kaçmıştı. Olaydan sonra soruşturma başlatan jandarma kavgaya karışan ve ölen Yılmaz Aydın’nın kardeşi C.A.’yı gözaltına almıştı. Kaçan cinayet zanlısı M. S. ise bir süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu.
        Jandarmadaki ifadelerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen M. S., gazetecilerin “Geçmiş olsun, söylemek istediğiniz bir şey var mı?” sorusuna “Başımıza gelecek varmış” diye cevap verdi. Cinayet zanlısı M.S. ve kavgaya karıştığı öne sürülen C.A. hastanedeki işlemlerin ardından Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerle birlikte silahlı kavgada kullanıldığı ileri sürülen tabanca, av tüfeği ve sopalar da adliyeye getirildi.
        M.S. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, ölen kişinin kardeşi olan C.A. ise çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldı.
        Öte yandan, tutuklanan M.S.’ye ait aynı mahallede olayla ilgili olarak ateşe verilen çiftlik evindeki yangın da çok sayıda itfaiye ekibi ve yangın arazözünün müdahalesi ile söndürüldü. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, ilçesinde, çoban, meselesi, yüzünden, çıktığı, iddia, edil
Yorumlar
Haber Yazılımı