Haber Detayı
11 Ekim 2019 - Cuma 11:01 Bu haber 4859 kez okundu
 
Doğaseverler Çamlık Mağaraları’nda yürüdü
BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler, Çamlık Mağaraları’nda düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.
Yaşam Haberi
Doğaseverler Çamlık Mağaraları’nda yürüdü

BEYŞEHİR - Konyalı doğaseverler, Çamlık Mağaraları’nda düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Treeking Doğa Yürüyüşleri Grubu, Derebucak Kaymakamlığı, Derebucak Belediyesi, İlçe Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü, SÜ Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu, Kampüs Sosyal Etkinlikler Grubu tarafından müşterek organizasyonla Derebucak ilçesi Çamlık Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Çamlık Mağaraları doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Doğa yürüyüşüne İlçe Kaymakamlı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sütçü, akademisyenler, eğitimciler ve öğrencilerden oluşan doğaseverler de katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinliğe Konya merkez ve ilçelerinden 73 doğaseverin iştirak ettiğini belirterek, “Doğa yürüyüşü etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ilçemiz idarecilerine ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu çerçevede, Çamlık Mağaraları bölgesinde 12 kilometrelik bir parkurda yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Etkinlikle birlikte Balatini, Körükini, Suluin, Değirmenönü Mağaraları ziyaret edildi. Doğaseverlerimiz Çamlık bölgesi ve mağaralarının doğal güzelliklerine hayran kaldı” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğaseverler, Çamlık, Mağaraları’nda, yürüdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı