Haber Detayı
11 Şubat 2017 - Cumartesi 09:09 Bu haber 5155 kez okundu
 
Fotoğrafa Dair Her Şey Bu Etkinlikte
BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenecek “fotoğraf gösterisi ve söyleşi” de fotoğrafa dair her şey konuşulacak.
Eğitim-Kültür Haberi
Fotoğrafa Dair Her Şey Bu Etkinlikte

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, dernek olarak Beyşehir’de yeni bir faaliyet içerisinde olduklarını söyledi.

Beyşehir Milli Parklar Tanıtım Ofisi’nde 15 Şubat’ta 20.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek fotoğraf gösterisi ve söyleşiye ilçede yaşayan ve fotoğrafa ilgi duyan tüm fotoğraf severleri davet ettiklerini belirten Büyükkafalı,  “Etkinlikte aynı zamanda balıkçılık mesleğini icra ederken, diğer yandan da amatör olarak fotoğrafçılık yapan İbrahim Erdoğan’ın fotoğraf gösterisine tanıklık edeceğiz. Gösterinin ismi ‘yaşamdan kareler’… Fotoğrafa ilgi duyan herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinlikte gösteri sahibine ait eserlerden oluşan slayt gösterisi sonrasında yapılan sunum üzerine soru ve görüşler paylaşılacak. Fotoğrafa dair her şey burada konuşulacak” dedi.

Büyükkafalı,  fotoğraf gösterisi ve söyleşi etkinliğine Beyşehir’de fotoğrafın duayeni olan Fotoğraf Kulübü üyesi çok sayıda ismin de katılacağını sözlerine ekledi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fotoğrafa, Dair, Her, Şey, Bu, Etkinlikte,
Yorumlar
Haber Yazılımı