Haber Detayı
08 Mayıs 2017 - Pazartesi 16:02 Bu haber 6127 kez okundu
 
Göl Feneri Ağaç Dikme Etkinliği
BEYŞEHİR - Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 10.nuncusu düzenlenen fidan dikme etkinliği ilçeye bağlı Karadiken Mahallesi'nde gerçekleştirildi.
Güncel Haberi
Göl Feneri Ağaç Dikme Etkinliği

BEYŞEHİR - Etkinlikte, önce kazma küreği eline alarak dikecekleri fidanların çukurunu açan katılımcılar, ardından fidanları toprakla buluşturup can suyunu verdi.
        Bu yıl Karadiken mahallesi tarihi Köleler mezarlığında düzenlenen etkinlikte yüzlerce sedir ceviz badem ve iğde fidanı toprakla buluşturuldu.


           Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, bu yıl 10.cusu düzenlenen fidan dikim etkinliğine yine yoğun bir kalabalığın destek vermesinin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. 10 yıldır Beyşehir’in çeşitli mevkilerine diktiğimiz fidanlar boylarımı geçmiş olduğunu görmenin memnuniyetini de yaşadıklarını ifade etti.
          Takavcı: Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Sn müftümüz Mahmut Çelikkol a ilçe milli eğitim müdürümüz Sn Mustafa Konuk bey e, Milli parklar şefi Mehmet Şener bey e Halk eğitim müdürümüz Süleyman Siper bey e , Karadiken muhtarı ve Karadiken sakinlerine, yönetim kurulu üyelerimize , gönüllülerimize, üniversite öğrencilerimize ve diğer tüm katılanlara teşekkürlerimizi sunarım dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Göl, Feneri, Ağaç, Dikme, Etkinliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı