Haber Detayı
21 Mart 2014 - Cuma 09:51 Bu haber 11061 kez okundu
 
Hastane İhalesi 26 Mayısta
BEYŞEHİR - Beyşehir'e yapımı planlanan 150 yataklı devlet hastanesi yapım ihalesi Toki'nin sitesinde açıklandı.
Sağlık Haberi
Hastane İhalesi 26 Mayısta

            BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ve Mustafa Akış, Beyşehir’e yapılacak 150 yataklı  yeni devlet hastanesi binasının ihalesinin 26 Mayıs’ta yapılacağını açıkladı.
            BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Samancı ve Akış, kamuoyunda büyük merakla beklenen yeni devlet hastanesinin ihalesinin yapılacağı tarihin belli olduğunu söyledi.
            Açıklamada, Beyşehir’e kazandırılacak son dönemin en önemli sağlık yatırımlarından olan 261 yatak kapasiteli 150 yataklı devlet hastanesinin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihaleye çıkacağını belirttiler.
            TOKİ Başkanlığı tarafından yapılacak hastanenin daha önce 12 Kasım 2013 tarihinde ihalesinin yapılması beklenirken, Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen yerinin tahsisinin iptal edilmesiyle başlayan süreçte yeni bir noktaya gelindiği, “Beyşehir kamuoyunun yakından ve büyük bir heyecanla beklediği yeni devlet hastanemizin ihalesi, yaptığımız girişimlerin meyvesini vermesi ile birlikte kısa zaman içerisinde sonuçlandırılacak. Daha önce bu konuda yaptığımız açıklamada, yerel seçimler olmadan ihale tarihininin belli olacağını söylemiştik. Şimdi bu konuda verdiğimiz sözü tutuyoruz ve 26 Mayıs’ta ihalesinin yapılmasının kesinleştiğini Beyşehir kamuoyu ile paylaşıyoruz. İhalesinin tamamlanmasının ardından kısa sürede yeni belirlenen yerinde inşaatına başlanarak tamamlanmasını bekliyoruz. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehire, yapımı, planlanan, 150, yataklı, devlet, hastanesi, yapım
Yorumlar
Haber Yazılımı