Haber Detayı
14 Eylül 2023 - Perşembe 18:08 Bu haber 23186 kez okundu
 
Huğluspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir’in temsilcilerinden Huğluspor yeni sezonu dualarla açtı.
Spor Haberi
Huğluspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir’in temsilcilerinden Huğluspor yeni sezonu dualarla açtı.

Beyşehir’in köklü ve başarılı futbol takımı sarı siyahlılar, Beyşehir’deki sentetik sahada yapılan sezon açılış programında bir araya geldi.

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin de eşlik ettiği programda yapılan duanın ardından kurban kesildi.

Ardından futbolcular antrenör Erol Yıldırım nezaretinde sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

Huğluspor Kulübü Başkanı Mehmet Harman, yeni sezonun tüm amatör takımlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Beyşehir’i amatör liglerde başarıyla temsil eden Huğluspor’un yeni sezonu dualarla açtığını vurgulayan Harman, bu yıl sezon sonunda hedefi ilk üç olarak belirlediklerini ifade ederek, “Bu sezonda hedefimiz play off oynamak. Geçtiğimiz yıl ki kadrodan iskeletimizi bozmadık. 6-7 yeni futbolcu transferi gerçekleştirdik.

Bu yıl altyapıya da çok önem veriyoruz. Açtığımız futbol okulundan yetiştirdiğimiz genç sporcularımızı da zaman içerisinde A takımında oynatmayı hedefliyoruz.

İdman programımız bundan sonra Beyşehir’deki sentetik sahada yapacağız ama lig müsabakalarını hangi ilçede oynayacağımıza dair durum önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Lig öncesi hazırlık maçlarımız da olacak. Yeni sezonda takımımıza ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence müsabakalara sahne olacak bir ligin geçmesini temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Huğluspor, bu sezon Süper Grup’ta Tokarev Beyşehir Belediyespor ile Retay Üzümlüspor’un da yer aldığı B Grubu’nda mücadele edecek.

22 Ekim’de başlayacak yeni sezonun ilk haftasını Huğluspor fikstür gereği müsabaka yapmadan geçirecek.

Ardından ligin ilk müsabakasını Üzümlüspor’la yapacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğluspor, Yeni, Sezon, Hazırlıklarına, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı