Haber Detayı
23 Ekim 2022 - Pazar 16:14 Bu haber 27067 kez okundu
 
Hüyük Devlet Hastanesi’nde Ameliyat Dönemi Başlıyor
HÜYÜK - Hüyük'de bulunan devlet hastanesinde ameliyat döneminin başlamak üzere olduğu belirtildi.
Sağlık Haberi
Hüyük Devlet Hastanesi’nde Ameliyat Dönemi Başlıyor

HÜYÜK - Hüyük'de bulunan devlet hastanesinde ameliyat döneminin başlamak üzere olduğu belirtildi.

AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan, yaptığı açılamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Sağlık Bakanlığı’nı ziyaret ettiklerini belirtti.

Partisinin yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldiklerini vurgulayan Karaaslan, başkentten Hüyük ilçesine müjdeler ile dönüş yaptıklarını kaydetti.

Sağlık Bakanlığı tarafından Hüyük Devlet Hastanesi’ne anasteziyoloji ve reanimasyon branşları olmak üzere iki ayrı branşta uzman hekim atamasının yapıldığını müjdeleyen Karaaslan, kurumdaki uzman hekim eksiklerinin de giderilmesinin ardından ameliyat döneminin başlayacağını belirtti.

Ziyarette ele alınan konulardan bir tanesinin de Hüyük ilçesine kazandırılması planlanan yeni aile sağlık merkezi ile ilçe sağlık ve 112 merkezleri olduğunu ifade eden Karaaslan, “Bu projelerin de müjdesini aldık. Emeği geçen başta çok değerli bakanımıza, il başkanlığımıza, milletvekillerimize, il sağlık müdürümüze ilçe halkım adına minnettarım. Ayrıca, hastanemiz ameliyathanesinin fiziki şartlarının tamamlanması noktasındaki katkı ve desteklerinden dolayı da hayırsever işadamlarımız ve kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Devlet, Hastanesi’nde, Ameliyat, Dönemi, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı