Haber Detayı
27 Kasım 2019 - Çarşamba 10:00 Bu haber 4885 kez okundu
 
Hüyüklü eğitimciler Akşehir’de kimsesiz çocuklarla buluştu
HÜYÜK - Hüyük ilçesinde görev yapan eğitimciler Akşehir’de Nasrettin Hoca Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Hüyüklü eğitimciler Akşehir’de kimsesiz çocuklarla buluştu

HÜYÜK - Hüyük ilçesinde görev yapan eğitimciler Akşehir’de Nasrettin Hoca Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla biraraya geldi.

Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, Hüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan Maden ve beraberindeki eğitimciler, Akşehir ilçesinde bulunan Nasrettin Hoca Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.

Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, yaptığı açıklamada, ziyaret ettikleri sevgi evlerinde kalan çocuklara  Hüyük Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe merkezi ve bağlı dış mahallelerde açılan kurslarda, kursiyerler tarafından el emeği, göz nurumu dökerek üretilen oyuncak bebekler ve çeşitli oyuncak figürlerini içeren hediyeler verdiklerini belirterek, sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdikleri bu ziyarete ilişkin şu bilgileri verdi:

 “Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve kursiyerlerimizle hep birlikte istişare ederek böyle bir ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kimsesiz çocuklarımızı sevindirme fikri ön plana çıkınca aldığımız kararı uygulamaya koyduk. Akşehir ilçemizde bulunan dezavantajlı çocuklarımızın yaşam sürdüğü Nasrettin Hoca Çocuk Evleri’ni eğitimciler olarak ziyaret ettik ve yanımızda götürdüğümüz hediyelerimizle onları sevindirebildiysek ne mutlu bizlere. Tüm ekibimize, kursiyerlerimize, emeği geçenlere  ve Akşehir’e ulaşımda tahsis ettiği araçla Belediye olarak  desteklerini esirgemeyen İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Çiğdem Bey’e de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözündeki o sevinç ve mutluluk gerçekten her şeye değerdi. Bu tip sosyal projelerle bundan sonra da çeşitli kurumları ziyaret edip sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz.”   

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyüklü, eğitimciler, Akşehir’de, kimsesiz, çocuklarla, buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı