Haber Detayı
17 Şubat 2018 - Cumartesi 15:58 Bu haber 28459 kez okundu
 
İyi Parti Beyşehir İlçe Kongresi Yapıldı
BEYŞEHİR - İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi yapıldı.
Siyaset Haberi
İyi Parti Beyşehir İlçe Kongresi Yapıldı

BEYŞEHİR - İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi yapıldı. Tek aday olan ve tüm delegelerin oyunu alan İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Sezer Telli, ilçe başkanlığına seçildi.

       İYİ Parti ilçe merkezinde gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Ali Bülbül seçildi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının okundu. Daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Kongreye, İyi Parti Konya il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

        Katılımın yoğun olduğu İYİ Parti İlçe Kongresi’nde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Sezer Telli yaptı. Telli konuşmasında “kongreye katılan herkese teşekkür ederek başladı. İyi Parti’yi tek başına iktidar oluncaya kadar, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak için sizlere söz veriyorum, iki yıl önce bir kıvılcımla başlattığımız bu yolda Beyşehir teşkilatını kurduk ve yolumuza büyüyerek devam ediyoruz” dedi.


       İyi Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Nurdoğan Okur’da konuşmasında; “2.5 ay gibi bir sürede 27 ilçede teşkilatlandıklarını söyledi. İnsanlarımız ilk zamanlarda biraz korktu, biraz ürktü, yönetimlerde görev almaktan çekindi, ama şimdi teşkilatlarımız oluşmaya başlayınca vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi ve isteğiyle karşılaştık. Şu anda birçok ilçenin kongresini tamamladık, İnşallah Mart’ın 10’unda da İl kongremizi büyük bir katılımla yapacağız” dedi.

       Tek liste ile yapılan seçimlerde İyi Parti Beyşehir İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Sezer Telli, Adnan Akay, Aslı Deniz Erden, İbrahim Ülkar, Abdullah Alaboğa, Muzaffer Taşdelen, İsa Pınar, Muhterem Gültekin, Ali Narlı, Hüseyin Elli, Mustafa Sarı, Ramazan Kocagöz, Ziya Parla, Mehmet Usta, Zahide Zor, Ali Öğütçü, Osman Ülkar, Hatice Birlik, Ertan Siper, Gülsüm Emel Ceran, Muhammed Özdal Özkan, Faik Yağar, İsmail Beton, Memiş Cidan, Ahmet Gödüş, Zeynep Yılmaz ve Ayşegül Danışman

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İyi, Parti, Beyşehir, İlçe, Kongresi, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı