Haber Detayı
14 Eylül 2017 - Perşembe 17:51 Bu haber 6999 kez okundu
 
Kaymakam Şahiner’e Personelinden Veda Yemeği
BEYŞEHİR - Son kararnameyle Muğla’nın Fethiye İlçesine atanan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner için veda yemeği düzenlendi.
Güncel Haberi
Kaymakam Şahiner’e Personelinden Veda Yemeği

BEYŞEHİR - Atik Restoran’daki yemeğe Kaymakam Muzaffer Şahiner, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, daire amirleri ve kaymakamlık personeli katıldı.

         Kaymakam Muzaffer Şahiner, " hepimiz üç cihetle misafiriz, birincisi şimdi bulunduğumuz yerde, ikincisi bulunduğumuz şehirde, üçüncüsü de dünyada misafiriz. Bizlerde buraya geleli 9 aylık bir süre oldu ama, kısa bir süre içerisinde; İslam alimlerinin dediği gibi, amelinizde ilahi rıza olsun, Allah’ın rızası olsun. İnsan bir cami yaptırır ama gösteriş olduğu için makule geçmez, biriside bir tuğla yardım eder, onun sevabını Cenabı Hak daha kabul eder. Bizde burada bulunduğumuz müddetçe elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalıştık. Bulunduğumuz müddetçe bütün kamu kurum ve kuruluşlarında işbirliği içinde çalıştık. Elimizden geldiğince taş taş üstüne koymaya çalıştık”.

       Şahiner, “burada kaldığımız süre içerisinde; yüzlerce kişiyle tanıştık dostluk kurduk, o nedenle Beyşehir’e, Beyşehirlilere şükran borçluyuz, Allah razı olsun birbirinden değerli insanlarla tanıştık, dostluklar kurduk. Bundan sonra da dostluklarımız devam eder, yeni gideceğimiz yer, Beyşehir’e göre biraz daha zorlu bir yer, o anlamda da dualarınızı bekliyoruz” dedi.

       Konuşmanın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Talat Pek ve Ticaret Odası Başkanı Salih Gül tarafından Kaymakam Muzaffer Şahiner’e günün anısına birer plaket verdiler ve toplu fotoğraf çektirdiler.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kaymakam, Şahiner’e, Personelinden, Veda, Yemeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı