Haber Detayı
10 Kasım 2017 - Cuma 10:17 Bu haber 4797 kez okundu
 
Martı, Selçuk Deplasmanında Puan Arayacak
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, ligin 6’ıncı haftasına dahil karşılaşmada Selçukspor deplasmanında puan arayacak.
Spor Haberi
Martı, Selçuk Deplasmanında Puan Arayacak

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mavi-beyazlıların 12 Kasım’da Selçukspor’la deplasmanda karşı karşıya geleceğini söyledi. Özaltun, Beyşehir Belediyespor için önem arz eden müsabakayı izlemek isteyenler için Konya’ya Belediye olarak ücretsiz otobüs tahsis ettiklerini de belirterek, “Takımımıza Konya’da oynayacağı bu zorlu karşılaşmada başarılar diliyorum. Konya’daki maçı izlemek için taraftarlarımızı deplasmana götürüp getirecek tahsis ettiğimiz otobüsler, Merkez Çarşı Camisi önünden saat 11.00’de hareket edecek”hatırlatmasında bulundu.

         Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert ise, Selçukspor’la oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda sürdürdüklerini belirterek, “İdman programımız Cuma günü sona erecek ve takımımız çalışmaların tamamlanmasının ardından istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.İç veya dış saha fark etmiyor, her müsabakaya olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız.İnşallah 3 puan alan taraf olarak Beyşehir’e dönmek istiyoruz” dedi.

         Sert, ligde 1 maç eksiklerine rağmen 7 puanla grupta 4’üncü sırada yer aldıklarını da hatırlatarak, “Ligde üst sıralar için mücadele ediyoruz. Takımımızda moral ve motivasyon şu anda üst seviyede. Takımda herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Seyircilerimizden ricamız; Selçukspor deplasmanında da Konya’ya gelerek bizleri desteklemeleridir. Belediye Başkanımız Murat Özaltun’a bu önemli ve kritik maç öncesinde Konya’ya taraftar taşıyabilme konusunda otobüs desteğinde bulunduğu için ve bugüne kadar takımımıza verdiği katkılardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

      Sert, Pazar günü oynanacak müsabakanın saat 13.00’te başlayacağını sözlerine ekledi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Martı,, Selçuk, Deplasmanında, Puan, Arayacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı