Haber Detayı
11 Şubat 2019 - Pazartesi 10:11 Bu haber 8695 kez okundu
 
Mehmet Selvi Güven Tazeledi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı.
Güncel Haberi
Mehmet Selvi Güven Tazeledi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı.

Beyşehir Süt Birliği Başkanlığı için mevcut başkan yeşil liste ile Mehmet Selvi, beyaz liste ilede Süleyman Cerav olmak üzere 2 aday yarıştı.

Seçim sonucunda açılan sandıklarda 925 üyenin 562’si oy kullanıldı. Bu oylardan 548 oy geçerli, 14 oy geçersiz sayıldı. Oy tasnifi sonucunda Mehmet Selvi 358 oy, Süleyman Cerav 190 oy aldı. Bu sonuçlara göre Mehmet Selvi ve yönetimi Yaşar Çetin, Harun Şenbağcı, Ahmet Öz, Uğur Ayan, Tahir Selvi, Muzaffer İnle 4 yıllığına göreve getirildi.

Seçim sonucunda konuşan Başkan Selvi, "çeşitli dedikodular sonucu üst kurul ve bakanlık müfettişlerinden çeşitli incelemeler geçirdik. Ama çok şükür bu incelemelerden alnımızın akıyla çıktık. Delegeler bize güvenerek gerekli çoğunluğu sağlayarak seçimlerimizi kazandık, Beyşehir’imize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin. Bundan sonra bizi bi rahat bıraksınlar ki bizlerde çalışmalarımıza hızlıca başlayıp, 4 yıl üyelerimize hizmet etmeye çalışalım. Bu seçimde beni destekleyen veya desteklemeyen herkese teşekkür eder, bütün üyelerimize elimden gelen bütün yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Mehmet, Selvi, Güven, Tazeledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı