Haber Detayı
02 Ekim 2017 - Pazartesi 17:50 Bu haber 4846 kez okundu
 
Milletvekili Etyemez Beyşehir Ziyareti
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde bazı dış mahalleleri ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Milletvekili Etyemez Beyşehir Ziyareti

BEYŞEHİR - Milletvekili Etyemez ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, bazı meclis üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Bademli,Karadiken, Üstünler, Adaköy, Yeşildağ, Kayabaşı ve Akçebelen Mahallelerinde mahalle sakinleriyle buluştu.

         Milletvekili Etyemez ve Başkan Özaltun, mahalle muhtarları ve parti mahalle temsilcilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, biraraya geldiği  mahalle sakinlerinden kendilerine aktarılan sorun ve talepleri yerinde dinledi.

        Etyemez ve Özaltun, 7 mahalleye yönelik ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, yürüttükleri çalışmalara ilişkin olarak mahalle sakinlerine bilgiler verdi, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

        Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi’nin yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte artık sadece ilçe merkezindeki 12 mahalleye değil, toplamda 67’ye ulaşan dış mahallelere de hizmet vermeye başladığını vurguladı. Belediye olarak genişleyen coğrafi sorumluluk alanında 120 kilometre çapında bir alana hizmet götürdüklerine dikkat çeken Özaltun, “Alanımız ne kadar büyürse büyüsün, Belediye olarak ilçemizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

        Milletvekili Etyemez ise yaptığı konuşmada, Konya milletvekilleri olarak ayrı ayrı ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarla biraraya gelmek, varsa dert ve sorunları, talepleri dinlemek için biraraya geldiklerini vurgulayarak, sadece seçim zamanları değil, her dönemde bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

        Konuşmasında, ülke  olarak önemli süreçlerden geçildiğine de vurgu yapan  ve birlik ve beraberliğe yönelik önemli mesajlar veren Etyemez, yurt genelinde yürütülen terörle mücadele konusuna değindi; “Hep beraber görüyoruz. Bugün  hem cumhurbaşkanımız, hem  başbakanımız, bakanlarımız,  milletvekillerimiz, bütün kurumlarımız, devletimiz bu mücadelenin içerisinde. Bir taraftan içeride terörle mücadele ediyoruz,  bir taraftan da sınırlarımızın ötesinde oluşabilecek,  ülkemize karşı şer odaklarının oluşturmak istedikleri  tehlikeleri,  terör devleti oluşturulmak istenen  o yapılara karşı mücadele veriyoruz” dedi.

         Tarihte, üzerinde yaşanılan topraklarda Türk milletiyle her zaman uğraştıklarına dikka çeken Etyemez, şöyle devam etti: “Bu topraklar  bizim çok kadim topraklarımız. Kadim bir milletiz. Bu coğrafyada  bizimle her zaman uğraştılar, bugün de uğraşıyorlar,   yarın da uğraşacaklar. Biz bunun bilincindeyiz, ama aslolan şu; hepimiz birbirimizi seveceğiz, birbirimizi  kucaklayacağız. Ülkemize, vatanımıza,  milletimize sahip çıkacağız. Kendi içimizdeki  yollar, binalar yapılacak, hizmet üretilecek.  Bu işler  sorun değil, yapacağız ve görevimiz ama ülkemize sahip çıkmak birbirimizi sevmek, birlikte bu mücadelede baş etmek, bu mücadeleyi başarılı kılmak hepimizin görevi.  Şunu net söyleyebiliriz ki; bu millet, kendi içinde ihtilafa düşmediği sürece  ve bir birbiriyle birlik beraberlik içinde olduğu sürece,   birbirine kardeşlik hukukunu  geliştirdiği sürece  hiç kimse bizim ayağımıza taş koyamaz. Tarihte bu böyle olmuştur, ne  zaman birbirimize düştük o zaman  kaybettik; ne zaman ki güç birliği yapıp ülkemize, milletimize, geleceğimize sahip çıktık, o zamanda  başarılı olmuşuzdur. Bugün de aslında milletçe bu mücadeleyi veriyoruz hiç kimsenin endişesi olmasın. Şimdi önümüzde bakın seçime iki yıl var ama bugün  biz  yine  yollardayız, dertlerinizi dinliyoruz.  Varsa sorunlar, bunu elbetteki hemen çözmek bazen mümkün olmayabiliyor. Ama  imkanlar dahilinde sorunlarınızı çözerek, yolumuza devam edeceğiz inşallah”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Etyemez, Beyşehir, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı